iPhone 6 isteyen sıraya girsin!

Piyasaya henüz çıkmayan iPhone 6 için tek kişilik kuyruk başladı!

iPhone 6 isteyen sıraya girsin!
Dünyanın birçok yerindeki Apple tutkunlarının her yeni ürün piyasaya çıktığında oluşturdukları kuyrukları görmeye herkes alıştı. Ancak bu seferki kuyruk diğerlerinden biraz farklı. 

Chip Online'ın haberine göre Japon bir genç, sırt çantasını alıp Apple mağazasının önünde nöbete başlamış. iPhone 6 nöbeti ile dünya çapında manşetlere çıkmayı başaran Japon genç, iPhone 6 piyasaya çıktığında onu satın alan ilk insan olma hayalini kurduğunu ve bunu gerçekleştirmek için günler öncesinden nöbete başladığını belirtmiş.

iPhone 6 ne zaman çıkacak?

Şirkete yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre cihaz 4.8 ve 5.5 inç olarak iki farklı formatta satışa sunulacak. Güney Koreli teknoloji araştırma şirketi KDB Daewoo, yeni yayınladığı raporda Eylül ayında piyasaya çıkması beklenen iPhone 6'ya dair birçok bilinmeyeni gözler önüne serdi. Şirketin ortaya attığı iddialara göre, yeni iPhone iki farklı formatta piyasaya çıkacak. Rapora göre iPhone'ların 4.8 ve 5.5 inç büyüklüğünde piyasaya sürülmesi bekleniyor. KDB şirketi raporlarında ayrıca cihazın full HD (1,920x1,080 piksel) çözünürlüğe sahip olacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.