Güney Kore teknoloji devi, Galaxy Alpha'yı tanıttı

Güney Kore ve dünyanın akıllı telefon pazarının büyük bir kısmını elinde tutan Samsung, yeni ürünü Galaxy Alpha'yı bugün görücüye çıkardı.Kore'nin teknoloji devi Samsung, tüketicilerin merakla beklediği yeni akıllı telefonu Galaxy...

Güney Kore teknoloji devi, Galaxy Alpha'yı tanıttı
Güney Kore ve dünyanın akıllı telefon pazarının büyük bir kısmını elinde tutan Samsung, yeni ürünü Galaxy Alpha'yı bugün görücüye çıkardı.

Kore'nin teknoloji devi Samsung, tüketicilerin merakla beklediği yeni akıllı telefonu Galaxy Alpha'yı, bugün düzenlenen basın toplantısında tanıttı.

Yeni ürünün tanıtım töreninde, "Galaxy Alpha'yı tüketicilerin istek ve arzularını dikkate alarak hazırladık." diye konuşan Samsung'un IT ve Mobil İletişim Başkanı Shin Jong-kyun, inanılmaz inceliği, hafifliği ve metal çerçeveli estetik görüntüsüyle dikkat çeken yeni ürünün, tüketicilerin Galaxy serisinden beklediği tüm donanım ve yazılım özelliklerini taşıdığını belirtti.

Siyah, beyaz, altın, gümüş ve mavi renk seçeneklerine ve 4,7 inch HD Super AMOLED ekrana sahip Galaxy Alpha, Android 4.4.4 (KitKat) işletim sistemini kullanacak. Alpha'nın düğer teknik özellikleri kısaca şöyle: 12 mega piksel arka kamera ve 2.1 megapiksel ön kamerası, 2GB RAM, 32GB depolama, 1,860 mAh pil, Parmak izi sensörü, kalp ritmi izleyicisi, NFC, nano SIM, USB 3.0, UHD 4K (3840 x 2160) @30fps, 4G LTE ve Octa Core sekiz çekirdekli yonga (Quad 1.8GHz + Quad 1.3GHz).




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.