Derdimiz var ki, çok konuşuyoruz!

Geçtiğimiz Eylül ayında Türk Telekom’un (TT) şehirlerarası aramaları bedava yapan “akşam 7’den sabah 7’ye kadar bedava” kampanyasına göre Türkiye genelinde toplam 509 milyon dakikalık bedava konuşma yapıldı...

Derdimiz var ki, çok konuşuyoruz!

Geçtiğimiz Eylül ayında Türk Telekom’un (TT) şehirlerarası aramaları bedava yapan “akşam 7’den sabah 7’ye kadar bedava” kampanyasına göre Türkiye genelinde toplam 509 milyon dakikalık bedava konuşma yapıldı. Türk Telekom Pazarlama Direktörü Erem Demircan, Eylül ayında Ev Avantaj tarifeleri ile toplam 509 dakika telefonla görüşüldüğünü ve abone başına düşen 47 dakikalık görüşme ile bedava dakikaları en fazla kullanan ilin Bayburt olduğunu ifade etti.

Ortadoğu ve Afrika bölgelerinin iletişim şirketlerini buluşturan CommsMEA Ödülleri’nde “En İyi Sabit Hat Operatörü” seçilen Türk Telekom (TT) adına ödülü alan Erem Demircan’ın ödül töreni sonrasında konuyla ilgili verdiği bilgiye göre telefonda bedava dakikaları en çok ilin kullanan ilk üç il sıralamasında Bayburt ilk sırada yer alırken, Ankara ikinci, İstanbul ise üçüncü sırada yer aldı.

Erem Demircan, Ev Avantaj tarifeleri ile geçtiğimiz Eylül ayında, 509 milyon dakikalık bedava konuşma yapıldığını söylerek, "Bedava dakikaları en fazla kullanan il abone başı 47 dakikalık görüşme ile Bayburt oldu. Ankara 43.6 dakika ile ikinci, İstanbul ise 40 dakika ile üçüncü sırada yer aldı.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.