Bu tarifeyi çok sevdik, yine birinciyiz!

Uygun paketlerle ücretsiz konuşma uygulamasını devam ettiren Türk Telekom’un (TT) ev avantaj tarifesi Türkiye genelinde yine en çok Bayburt’ta ilgi gördü...

Bu tarifeyi çok sevdik, yine birinciyiz!

Uygun paketlerle ücretsiz konuşma uygulamasını devam ettiren Türk Telekom’un (TT) ev avantaj tarifesi Türkiye genelinde yine en çok Bayburt’ta ilgi gördü. Konuyla ilgili edinilen bilgiye göre TT’nin bir süredir devam eden ‘Akşam 7’den, sabah 7’yekadar bedava’ kampanyasından en fazla yararlanan il Bayburt oldu. Geçtiğimiz yıl en fazla yararlanan iller sıralamasında birinci olan Bayburt, bu yılın ilk yedi ayında da aynı kampanyadan en fazla yararlanan iller sıralamasında birinciliği kaptırmadı.

İller bazında ilginç sonuçların ortaya çıktığı verilere göre, ücretsiz konuşmada Bayburt ilk sırada yer alırken, İstanbul Anadolu yakası aboneleri ikinci sırada, Ankara aboneleri üçüncü sırada yer aldı.

İstanbul Avrupa yakası aboneleri ise dördüncü sıradaki Zonguldak’ın ardından beşinci sırada bulunuyor. İstanbul Avrupa yakasını sırasıyla Karabük, İzmir, Erzurum, Elazığ ve Eskişehir izledi.

Geçtiğimiz yıl Türk Telekom’un (TT) şehirlerarası aramaları bedava yapan “Akşam 7’den sabah 7’ye kadar bedava” kampanyasına göre Türkiye genelinde toplam 509 milyon dakikalık bedava konuşma yapıldığı açıklanmıştı. Türk Telekom Pazarlama Direktörü Erem Demircan, Ev Avantaj tarifeleri ile toplam 509 dakikalık bedava görüşmede abone başına düşen 47 dakikalık görüşme ile bedava dakikaları en fazla kullanan ilin Bayburt olduğunu ifade etmişti.

TT, ev avantajda 7 milyonu buldu

Ev telefonu kullanımını uygun paketler ve ücretsiz konuşma uygulamalarıyla yaygınlaştırmayı hedefleyen Türk Telekom (TT), ev avantaj tarifesini kullanan abone sayısının 7 milyona ulaştığını açıkladı. Edinilen bilgiye göre bu yılın ilk 7 ayında Türk Telekom aboneleri 6.2 milyar dakika bedava konuşma gerçekleştirdi

6.2 milyar dakika ücretsiz

Türk Telekom’un yürüttüğü ikinci kampanya ise Ev Avantaj tarifesini kullanan abonelere her yöne tarifesi. Bu tarife kapsamında ev avantaj aboneleri 100-200-300 dakika gibi çeşitli tarife seçenekleri alabilirken, bu süreleri hem şehir içi, hem şehirler arası hem de cep telefonlarını ararken kullanabiliyorlar. Edinilen bilgiye göre, bu şekilde yurtiçinde bir ili aramak ile yurtdışında bir ülke ile konuşmak aynı tarifelerle mümkün hale geliyor. Bu yılın ilk 7 ayında Türk Telekom aboneleri 6.2 milyar dakika bedava konuşma gerçekleştirdi. Ücretsiz gerçekleştirilen konuşmaların 103 milyon saate ve 4.3 milyondan fazla güne denk geldiğini, yıl bazında da 11 bin 796 yıla eşit bir sürenin ortaya çıktığına dikkat çektiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.