Bilişim Teknolojileri Fuarı açıldı

Bayburt’ta bilgisayar ve teknolojik iletişim alanında faaliyet gösteren Baybim Bilgisayar “Bilişim Teknolojileri Fuarı” düzenledi...

Bilişim Teknolojileri Fuarı açıldı

Bayburt’ta bilgisayar ve teknolojik iletişim alanında faaliyet gösteren Baybim Bilgisayar “Bilişim Teknolojileri Fuarı” düzenledi. Bilgisayar ve iletişim teknolojilerinin büyükşehirlerde olduğu gibi Bayburt’ta da herkes tarafından yakından takip edilebileceğini ifade eden Baybim Bilgisayar Firma Sahibi Fatih Durgut “Büyükşehirlerde her zaman açılan bilişim fuarları Bayburt’ta neden olmasın fikriyle yola çıkarak bu fuarı düzenledik” dedi.

Daha önce açtıkları halde yeterli ilgi görmeyen Bilişim Teknolojileri Fuarı’nın bu defa Uluslar Arası Dede Korkut Kültür Ve Sanat Şöleni’ne denk getirildiğini ifade eden Durgut, “İlk olarak 2000 yılında yapmıştık ama ciddi bir katılım olmamıştı. İkincisini bu sene yapmaya karar verdik. Daha çok verimli olması içinde Dede Korkut Uluslar Arası Kültür ve Sanat Şöleni’ne denk getirerek daha kapsamlı bir fuar haline getirdik. Türkiye’nin ve dünyanın çalıştığımız dev firmalarını davet ettik.  Onlarda bizleri yalnız bırakmadılar” dedi.

Fatih Durgutİletişim alanında hizmet verdiklerini ve fuar sayesinde insanlara kendilerini tanıtmayı da hedeflediklerini dile getiren Durgut , “Baybim Bilgisayar olarak teknoloji alanında hizmet veriyoruz. Bayburt’ta da bunlar yapılıyor düşüncesini insanlara aşılamak adına yola çıktık ve Bayburt için hayırlı olacağına inanıyoruz”  diye konuştu.

Bayburt Belediyesi Sosyal Etkinlikler Salonu’nda açılan ve iki gün boyunca açık tutulacak olan fuarda bilişim sektörü ile alakalı telefon, telefon santralleri, bilgisayar, notebook, kasasız bilgisayar, güvenlik sistemleri, fotoğraf makinası ve kamera gibi ürünler sergileniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.