Bayburt'un ismini de değiştirecek mi?

Dünyanın en büyük sosyal medya ağlarından olan Facebook, bazı illerimizin isimlerini değiştirdi. Şanlıurfa, Van ve Tekirdağ’ın ardından Kahramanmaraş’ın da ismini değiştirdi.

Bayburt'un ismini de değiştirecek mi?
Bayburt Postası - Dünyanın en büyük sosyal medya ağlarından olan Facebook, bazı illerimizin isimlerini değiştirdi. Şanlıurfa, Van ve Tekirdağ’ın ardından Kahramanmaraş’ın da ismini değiştirdi.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook, yeni düzenleme ile büyükşehir statüsüne kavuşan bazı kentlerin isimlerinde değişiklik yaptı. Kullanıcıları hayrete düşüren bu uygulamada Şanlıurfa'nın adını Eyyübiye, Van'ın adını ise Tuşba, Tekirdağ'ın adını da Süleymanpaşa olarak değiştiren Facebook son olarak Kahramanmaraş’ın adını Dulkadiroğlu olarak değiştirdi.
Yapılan değişikliklerin sadece büyükşehir statüsüne geçen kentlerde olması şu an Bayburt için herhangi bir değişiklik yapılmayacağının göstergesi gibi görünüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.