Yıldırımtepe, birlik yönetiminde

Bayburt Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe, Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Yıldırımtepe, birlik yönetiminde
Bayburt Postası - Bayburt Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe, Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Aynı zamanda Bayburt Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlığını da yürüten Abuzer Yıldırımtepe, 24 Nisan 2016 tarihinde Ankara’da yapılan Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği olağan kongresinde genel başkanlığa seçilen Nihat Çelik’in listesinde yer alarak 7 kişilik yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Nihat Çelik başkanlığında oluşan Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği yeni yönetim kurulu şu üyelerden oluşmaktadır.

Nihat Çelik (Genel Başkan), Ali İlbaş (Genel Başkan Yardımcısı), Şevket Avcı (Genel Muhasip), İhsan Akın (Sekreterya Üye), Abuzer Yıldırımtepe (Yönetim Kurulu Üyesi) Bülent Oral (Yönetim Kurulu Üyesi), Oktay Beşli (Yönetim Kurulu Üyesi).

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Abuzer Yıldırımtepe, 24 Nisan 2016 tarihinde yapılan kongre sonucu oluşan Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği yeni yönetiminin ülkemizde küçükbaş hayvancılık sektörünün sorunlarının çözülerek geliştirilmesine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, tarım hayvancılık şehri olan Bayburt’un ilk defa bir üretici birliği merkez yönetiminde yer aldığını ve Bayburt’un da küçükbaş hayvancılıkta daha iyi noktalara gelmesi için her türlü çabayı göstereceklerini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Abuzer Yıldırımtepe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çiftçi 8 yıl önce

mühendis ve iyi olmuş rumuzlu arkadaş, Abuzer Yıldırımtepe, Türkiyede oda başkanı olarak maaş almayan, tüm mesaisini odada geçiren, yıllık 500 ton'un üzerinde sertifikalı tohum getirerek kar payı almada çiftçiye dağıtan türkiyenin en başarılı oda başkanlarından birisidir. Aidat dediğiniz mevzu Ziraat odaları merkezinin resmi tarifesidir ve bayburt en alt tarifeyi uygulamaktadır. Kaldıki aidat ücretleri yasal zorunluluktur. İşiniz gücünüz muhalif olmak, Ziraat odası kendi mülklerini satıp, başkan ve akrabalarına faiş maaş olarak öderken siz nerdeydiniz.

Avatar
Mühendis 8 yıl önce

5 personel derken??? Odanızda teknik personel yok farkında mısınız? Hayırdır İşkur dan çalışanların parasını da mı öder oldunuz? 2 çalışan maaşını nasıl beşe çıkardınız anlamadım. Kardeşim derdi farklı olan sensin. Ziraat Odası görmek istiyorsan Sakarya odasının faaliyetlerini bir oku. Ziraat Odası Başkanlığına gelince rahat ol 2019 tez zamanda gelir. Şimdi Allahın selameti üzerine

Avatar
Mühendis 8 yıl önce

Şimdi Allahın selameti üzerine olsun çiftçi kardeşim. Başka Yıldırımtepe haberlerinde görüşürüz inşAllah.ha bi de oda kira ödemiyor. Hani ben bilmiyorum sen oda ile ilgili herşeyi biliyorsun ya hatırlatayım dedim.Kendine iyi bak hoşçakal.

Avatar
çiftçi 8 yıl önce

Sakarya ziraat odası genel başkanın memleketi bu 1, Sakaryadaki çiftçi sayısı bayburtun kaç katı bu 2, Sakarya da Bayburt'tan daha az alınan bir ücret varsa onu da yaz bu 3. Öyle mühendis deyip hesap vermeden yorum olmaz, bu kadar iddialıysan gel aday ol seni başkan yapalım, ayrıca şu bedava proje yazıyorsun ya, ismini yerini açıkla da dediğin gibi ziraat odasına para ödemeyelim..

Avatar
İyi olmuş 8 yıl önce

Iyi olmuşta başkan Bayburt ta etkisiz birilerin etkisinde kalıyor bu görevde tek kendine faydası olur oradan maaş alır başka bir şey olmaz.

Avatar
Mühendis 8 yıl önce

İşte buna gülünür.Yıldırımtepe bu bir başarı değil bilmem bunu anlayabildin mi en pasif seni görmüşlerdir bu bizim lafımızdan çıkmaz demişlerdir. Çiftçiden aldığı bol kese aidatları Merkez birliğine gönderir demişlerdir o sebeple yönetime almışlardır seni. Ziraat Odası Başkanı olduğun günden beri bayburt tarımına ne faydan olmuş ki... Şimdi ne faydan olacak.odayı da Birliği de şirket gibi yönetmek kolay iş ki hizmet edebilesin.ama o hizmet vasfı da sen de yok.

Avatar
Mühendis 8 yıl önce

Sayın çiftçi rumuzlu arkadaş çiftçi olmadığın nerden belli. Aidatları bu kadar kabullenen biri asla çiftçi olamaz. 500 ton tohumu da babasının hayrına getirmiyor. Parasını alıyor. Başarı ölçütünüz farklı sizin. DoKap ve genç çiftçi projelerinden üç kağıda 30 lira alan biri için kar amacı gütmüyor demeniz fazlasıyla manidar.

Avatar
çiftçi 8 yıl önce

Mühendis bey, türkiye de aidat almayan ziraat odası yok, Bayburtta en düşük tarife uygulanıyor. 500 ton tohumu kar alamadan çiftçiye satıyor. Ziraat odası bu işi yapmazsa piyasadaki tohum fiyatlarının ne olacağını mühendis olarak bilmen lazım. bir çok ilde oda ve birlikler proje hazırlama için 30-100 TL arası ücret alıyor. bayburtta 5-15 TL ye yapılıyor.her işin bir maliyeti var. sen madem mühendissin. bir büro aç bedava yap bizde yararlanalım..