Tarım yerleşkesinde ilk ihale 3 Mart’ta

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Tarım Yerleşkesi Projesi ilk etabı yapım ihalesinin 3 Mart'ta yapılacağını bildirdi.

Tarım yerleşkesinde ilk ihale 3 Mart’ta
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Tarım Yerleşkesi Projesi ilk etabı yapım ihalesinin 3 Mart'ta yapılacağını bildirdi.

Memiş, yaptığı yazılı açıklamada, projenin bölgede bir ilk olma özelliği taşıdığını ve toplamda 40 milyon lira maliyeti bulunduğunu belirtti.

Projenin ekonomisi ağırlıklı olarak tarım ve hayvancılığa dayalı olan Bayburt'a değer katacağını ifade ederek, şunları kaydetti: 

"Bulunduğu bölgenin ilk tarım kompleksi olma özelliğine sahip proje, tüm bölgeye hizmet edecek. İçerisinde tarımla ilgili her şeyin yer alacağı kompleksin, ilk etabında mezbahane, zahire pazarı, teknik alan, hayvan konaklama birimleri, paket arıtma ünitesi, dezenfeksiyon alanı, müşahede binası, büyükbaş hayvan ahırı, küçükbaş hayvan ağılı, idari bina, at ahırı, kaba yem deposu, veteriner binası, saman satış pazarı, tahıl deposu, deri toplama merkezi, gübre toplama alanı ve antrenman parkuru olacak. Bayburt'u tarım ve hayvancılıkta bölgenin yıldızı haline getirecek projenin ilk etabının yapımı için ihale tarihi 3 Mart 2017 olarak belirlendi." 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.