Müdürlük uyardı: "Dolandırıcılara dikkat!"

Bayburt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Genç Çiftçi Projesinden yararlanacaklara uyarılarda bulundu.

Müdürlük uyardı: "Dolandırıcılara dikkat!"
Bayburt Postası - Bayburt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Genç Çiftçi Projesinden yararlanacaklara uyarılarda bulundu. Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, genç çiftçi projesi ile ilgili bakanlıkla işbirliği içerisinde çalıştığını beyan eden danışmanların piyasada kol gezdiği ifade edilerek, bu tür dolandırıcılara itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi.

Yapılan başvuruların müdürlük bünyesinde bedelsiz gerçekleştiği ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Son günlerde, Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi kapsamında 30 bin TL hibe verilmesiyle ilgili olarak Bakanlığımız ile diğer mali destek veren kurumlarla ilişkili oldukları, yetkilendirildikleri veya akredite edildikleri bilgisini vererek belirli bir ücret karşılığında proje danışmanlık desteği verme teklifinde bulunan veya destek kazanma garantisi vaat eden kişi ve firmaların olduğu yönünde duyumlar alınmaktadır.

Bakanlığımız ile il ve ilçe müdürlüklerimizin bu yönde bağlantılı olduğu herhangi bir firma bulunmamakta olup, bu tür dolandırıcılara itibar edilmemesi önemle duyurulur.

Proje kapsamında verilecek hibe desteklerine yönelik başvuru mercileri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı il ve ilçe müdürlükleri olup müracaatçılardan başvuru için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Projeden yararlanmak isteyen kişilerin mağduriyet yaşamamaları için bakanlığımız il ve ilçe müdürlüklerinden bilgi almaları önemle rica olunur.

Bu tür bir uygulama ile karşılaşan kişilerin zaman kaybetmeden güvenlik birimlerini ve adli mercileri bilgilendirmeleri gerekmektedir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.