Bayburt Üniversitesi’ne ‘Tarımsal İşbirliği’ ziyareti

Bayburt İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut ile Bayburt Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe, Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u makamında ziyaret ederek, tarımsal işbirliği ve proje geliştirme konularında görüş alışverişinde bulundu.

Bayburt Üniversitesi’ne ‘Tarımsal İşbirliği’ ziyareti
Bayburt Postası - Ziyarette, Bayburt’un tarımsal değeri, tarım alanlarının verimlileştirilmesi ve tarımsal üretimin artması ile ilgili yapılması gerekenler öne çıkarken, şehirdeki hayvancılığın geliştirilmesi konusu da masaya yatırıldı.

Rektör Coşkun, konuklarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Bayburt Üniversitesi’nin tarım ve hayvancılık konularında her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti. Karabulut ve Yıldırımtepe ise, Coşkun’un misafirperverliği için teşekkür ederken, işbirlikçi yaklaşımının şehrin tarım sorunlarının aşılmasında önemli bir destek sağlayacağına inandıklarını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.