Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Selami Ersen

Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne Selami Ersen atandı.

Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Selami Ersen
Bayburt Postası - Demirözü'nde AK Parti’den iki dönem üst üste Belediye Başkanlığı yapan ve 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerde partisi tarafından yeniden aday gösterilmeyen Selami Ersen, Bayburt İl Tarım ve Orman Müğdürlüğü’ne resmen atandı.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca’nın görevinden alınarak, yerine Rıdvan Duran atandığı, 5 ilde Milli Eğitim Müdürünün değiştiği Cumhurbaşkanı kararnamesinde Tarım ve Orman Bakanlığı’na yönelik tek değişiklik Bayburt’ta yaşandı. Kararnameye göre Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Abdulkadir Karabulut görevinden alınırken, bu suretle boşalan Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Selami Ersen'in atandığı belirtildi. 

Anahtar Kelimeler:
Selami Ersen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rambo yağız 5 yıl önce

Ah şu pekmezci bey birde şu şingah mahallesine gelse asıl sorun burdaşingah mahallesi değil de şingah çiftliği gelse de görse sorunların nerde olduğu at köpek inek tavuk horoz her türlü havan mevcut uyuyamıyoruz pis koku iğrenç :(((((