4 yılda bin 388 çiftçi sertifika sahibi

Bayburt İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut, son 4 yılda yapılan mesleki eğitim kurslarında bin 388 çiftçiyi sertifika sahibi yaptıklarını belirtti.

4 yılda bin 388 çiftçi sertifika sahibi
Bayburt Postası - Bayburt İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut, son 4 yılda yapılan mesleki eğitim kurslarında bin 388 çiftçiyi sertifika sahibi yaptıklarını belirtti.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Karabulut, yaptığı yazılı açıklamada, il merkezi, ilçeler ve köylerde tarım ve hayvancılıkla ilgili mesleki eğitim kurslarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

Amaçlarının tarım ve hayvancılıkta kentin alt yapısını güçlendirmek olduğunu vurgulayan Karabulut, şunları kaydetti:

"Bu çalışmaların önemli bir ayağı mesleki eğitim kursları. İl ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüklerimiz İle işbirliği içerisinde bu kurslara ağırlık vermeye çalışıyoruz. Bu kurslarda çiftçilerimiz, tarımın değişik konularında bilgi birikimlerini arttırdığı gibi, kurs sonucunda almış oldukları sertifikalar, yeni proje desteklerinden yararlanmalarında da önemli bir avantaj sağlıyor. Son 4 yılda yapılan mesleki eğitim kurslarında bin 388 çiftçi sertifika sahibi yapıldı."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.