3 bin 50 kişi başvurmuştu, kaç kişi alacak?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca genç çiftçilere 30 bin liraya kadar hibe desteği sağlayacak program kapsamında Bayburt'tan 108 başvuru hibe almaya hak kazandı.

3 bin 50 kişi başvurmuştu, kaç kişi alacak?
Bayburt Postası - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca genç çiftçilere 30 bin liraya kadar hibe desteği sağlayacak program kapsamında Bayburt'tan 108 başvuru hibe almaya hak kazandı.

Bayburt'ta, Genç Çiftçi Projeleri'nin Desteklenmesi Programı kapsamında 3 bin 50 genç çiftçinin başvurusu, Genç Çiftçi Hibe Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirildi.

Çeşitli kriterlerin uygulandığı bu değerlendirme sonucunda 89'u kadın ve 19'u erkek olmak üzere toplam 108 genç çiftçi hibe almaya hak kazandı.

Hibe almaya hak kazanan projelerin 30'u arıcılık, 32'si besi danacılığı, 23'ü düve yetiştiriciliği, 21'i küçükbaş hayvancılık ve 2 adedi de kanatlı alanlarında olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.