2018 Yılı Tarımsal Desteklemeleri Yayınlandı

Bayburt İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, 2018 yapılacak olan tarımsal desteklemeleri açıkladı.

2018 Yılı Tarımsal Desteklemeleri Yayınlandı
Bayburt Postası - 26.02.2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlan, 2018 Yılında Yapılacak Olan Tarımsal Desteklemelere İlişkin Bakanlar Kurulu Kararı ilgili yapılan açıklama şöyle:

“2018 Yılında Yapılacak Olan Tarımsal Desteklemelere İlişkin Bakanlar Kurulu Kararı 26.02.2018 tarihinde T.C. Resmi Gazete ’de yayınlanmıştır. Yayınlanan bu kararın amacı; çevreye duyarlı tarımsal üretimi yaygınlaştırmak, verimi ve kaliteyi yükseltmek, araştırma ve geliştirme projelerini desteklemek, uygulanan politikaların etkinliğini sağlamak, sektörün öncelikli problemlerinin çözümüne katkıda bulunmak, sürdürülebilirliği sağlamak ve tarımsal kayıtların güncel tutulması amacıyla hazırlanmıştır. 2018 yılında yapılacak tarımsal desteklemelere ilişkin birim fiyatları aşağıdaki gibidir.” 

Anahtar Kelimeler:
Tarımsal Desteklemeler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.