2016 Bayburt tarım bütçesi ne kadar?

​İl Genel Meclisi'nde devam etmekte olan 2016 yılı bütçe görüşmeleri kapsamında İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bütçesi görüşüldü.

2016 Bayburt tarım bütçesi ne kadar?
​İl Genel Meclisi'nde devam etmekte olan 2016 yılı bütçe görüşmeleri kapsamında İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bütçesi görüşüldü.

İl Genel Meclisi'nde yapılan toplantı açılışında İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Bayburt'ta en önemli ekonomik sektörün tarım ve hayvancılık olduğunu, il özel idaresi olarak bütçe imkânları doğrultusunda her yıl tarıma öncelik ve ağırlık verildiğini belirtti. Bayburt İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, yaptığı açıklamada, "Hakikaten İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü son yıllarda proje üreten, etkin ve aktif bir yapıya kavuştu. İl Genel Meclisi olarak tarıma verilen önem ve kaynağın projeye dönüşmesinden, fayda üretmesinden biz büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu doğrultuda 2016 yılında da bütçe imkânları doğrultusunda tarıma verdiğimiz öncelik devam edecektir" dedi.

Toplantıda İl Genel Meclisi'ne bir sunum yapan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut ise son 5 yılda İl Özel İdaresi kaynakları ile yapılan çalışmaları ve bu sayede tarım hayvancılık sektöründe sağlanan gelişmeleri açıkladı. Yapılan projelerin detayları ve Bayburt'taki tarım sektörünü ilgilendiren diğer kırsal sorunlar hakkında Meclis üyelerini bilgilendiren Karabulut, "Özellikle İl Özel İdaresi destekleri ile yürüttüğümüz projeler sayesinde ilimizde son 4 yılda hayvancılık destek miktarı yüzde 400, Hayvancılık desteklerinden yararlanan çiftçi sayısı yüzde 120 arttı. İl Genel Meclisi'nin bütçe desteğinin yanında, özellikle il müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmaları düşünce olarak benimseyip sahiplenmesi bizim için daha önemli bir destek olmuştur. Bu vesile ile başta Meclis başkanımız olmak üzere siz değerli meclis üyelerimize ve il öze idaresinin değerli çalışanlarına çok teşekkür ediyor" dedi.

İl Özel İdaresi'nin 2016 yılı İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bütçesinin karara bağlanmasından sonra Karabulut tarım ve hayvancılık sektörüne verdikleri desteklerden dolayı İl Genel Meclisi adına Meclis Başkanı Yusuf Elçi'ye teşekkür plaketi takdim etti.

Öte yandan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, karara bağlandığı belirtilen 2016 yılı İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bütçesi hakkında bilgi verilmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ulvi 8 yıl önce

eee ne kadar hani???