100. toplantı Sancaktepe Köyü’nde

Bayburt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından çiftçileri bilgilendirmeye yönelik başlatılan toplantılar sürüyor.

100. toplantı Sancaktepe Köyü’nde
Bayburt Postası - Köy köy bilgilendirme toplantıları kapsamında ‘90 günde 180 eğitim’ sloganıyla başlatılan toplantıların 100.’sü Sancaktepe Köyü’nde gerçekleşecek. 

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın katılımıyla 09 Şubat Cuma günü saat 19.30’da Sancaktepe Köyü Konağı’nda gerçekleşecek olan toplantıda; 2018 Yılı Tarım Bakanlığı Desteklemeleri ve Projeler, Hayvancılık Desteklemeleri, Yem Bitkisi Desteklemeleri, Buzağı ölümlerinin azaltılması için yapılması gerekenler, Mera kullanımı ve önemi, Ahır projeleri ve Yerel kaynaklı projeler konulu sunumlar yapılacak.     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.