Zor deplasmadan puan çıkardı

Konursuspor, Trabzon deplasmanından puan çıkardı.

Zor deplasmadan puan çıkardı
Bayburt Postası - Konursuspor, Trabzon deplasmanından puan çıkardı. Devre arasında yaptığı transferle BAL Ligi'nde kalıcı olmayı hedefleyen Konursuspor ikinci yarının ilk puanını aldı. Geçen hafta kötü hava şartları dolayısıyla ertelenen Zağnosspor maçının ardından bu hafta Trabzon deplasmanın konuk olan Konursuspor, zorlu 90 dakikadan 1 puanla ayrıldı. 

Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu'nda saat 12.30'da başlayan maçı İsa Durmuş, İsmail Sakar ve Halit Karacabay yönetti. Ligde üst sıraları hedefleyen ve 6. sırada bulunan Trabzon Kanuni maçın 30. dakikada Volkan Süer ve 35. dakikada Cemal Öztürk'ün attığı gollerle 2-0 öne geçti. Golün ardından oyundan düşmeyen ve rakibi karşısında etkisini artıran temsilcimiz 40'da Tugay Karatay, 43'te ise Yakup Türkoğlu'nun attığı gollerle beraberliği yakaladı. Maçın 90 dakikası 2-2 beraberlikle sonuçlandı. 

Yeni transferler güç kattı

Öte yandan devare arasında transfer edilen oyuncular Konurspor'a adeta hayat verdi. 2-0 geriye düştüğü maçta takıma bir puanı getiren golleri Sarıkamışspor'dan devre arası transfer edilen Bayburtlu Tugay Karatay ile yine devre arasında Sürmenespor'dan transfer edilen golcü oyuncu Yakup Türkoğlu kaydetti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.