Zirve yolunda kritik 3 hafta!

Temsilcimiz, tek yenilgisini geçtiğimiz hafta alan ve hedefi puan ya da puanlarla dönmek olan güçlü rakibi karşısında zor bir 90 dakikaya çıkacak.

Zirve yolunda kritik 3 hafta!
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta heyecan giderek artıyor. Ligde 10. hafta en önemli maçlarından birine çıkacak olan temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Bergama Belediyespor’u ağırlayacak.

Haftalar ilerledikçe puan tablosu şekillenirken, zirveye oynayan takımlar arasındaki rekabet de her geçen hafta daha çok kızışmaya başladı. Ligde son 2 haftayı deplasmanda birer puanla kapatan temsilcimiz, güçlü rakibini evinde 3 puanla geçmek istiyor. 

Bayburt Grup’un 24 Ekim 2015 Cumartesi günü Gençosman Stadı’nda ağırlayacağı Bergama Belediyespor, ligde topladığı 17 puanla 2. sırada bulunuyor. Temsilcimiz, tek yenilgisini geçtiğimiz hafta alan ve hedefi puan ya da puanlarla dönmek olan güçlü rakibi karşısında zor bir 90 dakikaya çıkacak. Hakem Tayfur Özkan'ın yöneteceği karşılaşma saat 13.00'da başlayacak.

Son galibiyetini 7. Hafta Sandıklıspor karşısında alan Bayburt Grup, daha sonra Çatalcaspor ve Batman Petrolspor karşılaşmalarında sahadan 0-0’lık sonuçlarla ayrılmıştı. Üst üste çıktığı iki deplasmanda da ikişer puan bırakılması, Bergama Belediyespor maçını kritik hale getirdi. Zirveden uzaklaşmamak için mutlak üç puanla geçilmesi gereken bu maçın ardından zorlu Van deplasmanına çıkacak olan temsilcimiz, daha sonra lider Kastamonuspor'u ağırlayacak.

Ligde son puan durumu ve 10. haftanın programı şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare - Bergama Belediyespor
Dersimspor - Tavşanlı Linyitspor
Körfez İskenderunspor - Dardanelspor
24 Erzincanspor - Van BBSK
Beylerbeyispor - Sandıklıspor
Çorum Belediyespor - Kastamonuspor 1966
Darıca Gençlerbirliği - Çatalcaspor
Gölcükspor - Batman Petrolspor
Niğde Belediyespor - Çine Madranspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.