Ziraat Türkiye Kupası'nda buraya kadar...

Bayburt Özel İdarespor Ziraat Türkiye Kupası’nda elendi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda buraya kadar...
Bayburt Postası - 4. Tur maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’u ağırlayan Bayburt Özel İdarespor iyi oynadığı ve öne geçtiği maçta hakem hatalarına kurban gitti. Bursaspor’un 2-1 üstünlüğüyle biten maçın ardından tepkiler maçın hakemine oldu.

Saat 13.00’te Gençosman Stadyumu’nda başlayan maçı Batuhan Gültek, Emin Yıldırım ve Çetin Öncel yönetti. Maça çok iyi başlayan maçta ilk golü bulan taraf oldu. 22. dakikada atılan pasta rakip defansın arkasına sarkan Sinan Özkan kaleciyle karşıalştığı pozisyonda topu filelerle buluşturdu.1-0



Maçın başından itibaren kararlarını Bursaspor lehine veren ve temsilcimizin oyun şevkini düşüren hakem Batuhan Gültek 45+4’te ise skandal bir karara imza attı. Ceza sahası için rakip oyuncu Yevhen Seleznyov’un ayağına yatarak topun yönünü değiştirerek kornere çıkmasını sağlayan Sinan Özkan’ın bu hareketine hakem Batuhan Gültek’ten penaltı kararı geldi. Rakip oyuncuya hiçbir temasın olmadığı pozisyon ulusal televizyon kanallarından da birçok kez gösterildi. Tepkilerin ardından yan hakemle görüşen Gültek’in kararında değişiklik olmadı. Penaltıyı, poziyonda hiçbir temas yokken yere yatan oyuncu Yevhen Seleznyov gole çevirdi.1-1

Maçın ikinci yarısında da iyi bir futbol sergileyen temsilcimiz özellikle orta sahada top yapmaya çalışırken aleyhine verilen kararlarla oyundan düştü. Bursaspor 70. dakikada sol kanattan yaptığı atakta Onur Atasayar’la ikinci golünü buldu. Bursaspor'la Ömer'le de net bir pozisyondan yararlanamadı.

90 dakikası 2-1 biten maçın uzatma dakikalarında ise temsilcimiz golcü oyuncusu Tayyib Kanarya’la ile penaltı kaçırdı. Ceza sahasındaki pozisyonda penaltı noktasını gösteren hakem, bu kez de rakip oyuncuya kart göstermeyişiyle tepki çekti. Tayyib Kanarya’nın penaltı atışını kaleci direğin dibinden çeldi, boşta kalan topu rakip oyuncu dışarı attı. Bursapor’un 2-1 üstünlüğüyle biten maçın ardından temsilcimiz kupadan elenirken, taraftar maçın hakem üçlüsüne tepki gösterdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ŞAHİN GÜL. 4 yıl önce

BEYLER ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK SEVDAMIZ İCİN AMA İŞİN ENTERASEN TARAFI YÖNETİM İSTAFA DIYE BAGIRRIP ŞÜKRÜ BAŞKAN DIYE BAGIRANLARA NE DEMELI ŞÜKRÜ KIM BAYBURTTAN BÜYÜKMÜ YAzıklar olsun..

Avatar
İzmitli 4 yıl önce

Şükrü kim dediğin adam takımı buralara kadar tırnaklrıyla kazıya kazıya getiren ADAM.

Öğrendin mi ŞÜKRÜ KAYALI. Kimmiş

Avatar
Gadalar 4 yıl önce

Bayburtspor bitmiş sahapsız bayburt

Avatar
Emre ekol 4 yıl önce

Şahin efendi ŞÜKRÜ KAYALI bayburttan büyük değil ama adamlık olarak karakter olarak senden kat kat büyüktür bu işler caddede elini arkana atıp gezmeyle olmuyor ŞÜKRÜ KAYALI bayburtta futbol için kuruş mefaati olmayan bayburttaki çocukları gençleri sporu sevdiren kişidir. Acaba senin ne vasfın var bayburtta. Boş tenekesin anca ses yap başka bi işe yaramazsınız. Senin gibi 50 kişi bi araya gelse bitane ŞÜKRÜ KAYALI olamazsınız işine bak SİNAN GÜL