Ziraat Türkiye kupası heyecanı başlıyor

Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu Kura Çekimi yapıldı. İşte detaylar...

Ziraat Türkiye kupası heyecanı başlıyor
Bayburt Postası - Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu Kura Çekimi yapıldı. TFF'nin Beykoz-Riva'da bulunan idari merkezindeki Seminer Salonu'ndaki kura çekimine, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, Maç Planlama ve Organizasyon Müdürü Besim Yalçın ile Spor Toto 3. Lig Kulüplerini temsilen İstanbul'da yer alan 7 Spor Toto 3. Lig kulübü ve Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turu sonucunda tur atlayan 15 Bölgesel Amatör Lig kulübü temsilcisi katıldı.

Bayburt Grup, Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme turunda deplasmanda Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile karşılaşacak. 9 Eylül Çarşamba günü saat 14.30'da oynanacak olan Birlik Nakliyat Düzyurtspor-Bayburt Grup İl Özel İdare maçını Şahin Berker yönetecek. 

İşte diğer eşleşmeler: 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.