Zaten 5 takımdı, 1'i çekildi

5 takımın katılımıyla başlayan Bayburt Amatör Lig'de Arpalıspor ligden çekildi.

Zaten 5 takımdı, 1'i çekildi
Bayburt Postası -  Tarihinin en zayıf dönemini yaşayan Bayburt Amatör Lig 3. devre mücadelesini 4 takımla sürdürecek. Maçlara çıkmama kararını açıklayan Arpalıspor, statü gereği 2 hafta daha rakipleri karşısında hükmen mağlup sayılacak. 

Bayburt Amatör Lig bir haftalık aranın ardından 3. devre mücadelelerine başladı. 15 hafta üzerinden planlanan ligin 11. hafta mücadeleleri de sona erdi. Lider Konursuspor'un Telekomspor karşısında 2-1 galip geldiği haftada, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor  ise maça çıkmayan Arpalıspor'a karşı 3-0 hükmen galip sayıldı.

Ligde 12. programı ve puan durumu şöyle:

Mutluspor - Telekomspor (18.03.2015 Saat 10.00)
Konursuspor - Bayburt Grup Özel İdare (18.03.2015 Saat 10.00)





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdullah 9 yıl önce

bence sporun dostluk ve kardeşlık olması gerekirken bayburt kendini sorgulamalı,spor üç dört kişinin ve hakemin elinde istediğini yatırıyor isted,iğini kaldırıyor.neden daha önce 16-17 takım varken şimdi 4 e kaldı hepsi buuuu

Avatar
m.kocatürk 9 yıl önce

spor dostluk kardeşlik, amatör spor hoşça ve dostça vakit geçirebilmek için vardır. arpalı lı olarak arpalı spor ligden çekilmesine üzüldüm, hiç bir gerekçe sporda şiddeti ve boykotu haklı kılmaz, kılmamalı.

Avatar
durguni 9 yıl önce

bayburtta amatör futbol takımlarımızın durumu perişan bence bayburt halkının bu işe el atmaları lazım herşeyi devletten beklememek lazım eskiden 10 12 futbol takımını besleyen şehrimizin şimdi lig kurucak takımı kalmamış yazık