Yumruksuz Kaldık

Bayburt Postası -  Dünya Boks Şampiyonası’nda son karşılaşmaların ardından sevinç ve hüznü bir arada yaşadık. İtalya’nın Milano şehrinde devam eden Dünya Boks Şampiyonası’nda 4 boksörle çıktığımız üçüncü tur maçlarında 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle ayrıldık. 57 kilo temsilcimiz Kerem Gürgen, Kenyalı rakibi Nicolas Okongo’yu 11-0 mağlup ederek üçüncü tura yükseldi. Gürgen yarın Beninli Shafick Chitou ile çeyrek finale yükselebilme mücadelesi yapacak. 91 kilo sporcumuz Bahram Muzaffer de Hırvat Marco Calic’i 8-3 yenerek üçüncü tura adını yazdırdı.

Yumruksuz Kaldık

Yumruksuz KaldıkBayburt Postası -  Dünya Boks Şampiyonası’nda son karşılaşmaların ardından sevinç ve hüznü bir arada yaşadık. İtalya’nın Milano şehrinde devam eden Dünya Boks Şampiyonası’nda 4 boksörle çıktığımız üçüncü tur maçlarında 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle ayrıldık. 57 kilo temsilcimiz Kerem Gürgen, Kenyalı rakibi Nicolas Okongo’yu 11-0 mağlup ederek üçüncü tura yükseldi. Gürgen yarın Beninli Shafick Chitou ile çeyrek finale yükselebilme mücadelesi yapacak. 91 kilo sporcumuz Bahram Muzaffer de Hırvat Marco Calic’i 8-3 yenerek üçüncü tura adını yazdırdı.

Önder ŞipalÖnder’siz kaldık!

69 kilo temsilcimiz Önder Şipal, tutuk göründüğü karşılaşmada Ukraynalı rakibi Taras Selestyuk’a 14-6 sayıyla yenilerek elendi. 81 kilo temsilcimiz Önder Özgül ise Rumen rakibi Constantin Bejanaru’ya 17-9 mağlup olarak şampiyonaya veda eden sporcularımız arasına katıldı.

Onur ŞipalOnur’da veda etti

Dünya Boks Şampiyonası’nda dün ise 4 sporcumuz çeyrek final mücadelesine çıktı. Yüzümüz, Bahram Muzaffer ve Kerem ile gülerken, Onur Şipal ve Adem Kılıççı rakiplerine yenilerek elendi.

91 kiloda Bahram Muzaffer Belarus, 57 kiloda Kerem Gürgen ise Beninli rakiplerini yenerek çeyrek finale yükseldiler. Şampiyonadaki diğer iki madalya umudumuz 64 kilo Onur Şipal Kazak Svayev’e 14-5,  75 kilo Adem Kılıççı ise Ukraynalı Derevyanchenko’ya 13-6 sayıyla yenilerek elendi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.