Yumrukların izi silinmeden…

O final maçına hazırlanırken, Bayburt’ta eller duadaydı. Kahvelerde heyecanlı bir bekleyiş vardı. Bir Bayburtlu boksörün birincilik kürsüsünde İstiklal Marşını okutturarak Türk Bayrağını göndere çektirmesini hayal ediyordu herkes… 3 raund, 3 ömür gibi gelmişti… Peki ya o neler yaşamıştı? Önder, şampiyon olduğu anı “Hakem elimi kaldırdığında arkadaşlarım ‘Haydi 30'u kaptın’ diye bağırıyordu. “Ama para umurumda değil. Annemin tansiyonu çıkmış, hastaneye kaldırmışlar, aklım ondaydı” diye anlattı... 16. Akdeniz Oyunları'nın altın madalyalı yumruğu Önder Şipal'in doyumsuz sohbetiyle oluşan “Yumrukların izi silinmeden”i okumak için sayfayı takip edin: "Ona vurma, buna vurma... Kime vursunlar, hakemimi dövsünler..."

Yumrukların izi silinmeden…

Yumrukların izi silinmeden… O final maçına hazırlanırken, Bayburt’ta eller duadaydı. Kahvelerde heyecanlı bir bekleyiş vardı. Bir Bayburtlu boksörün birincilik kürsüsünde İstiklal Marşını okutturarak Türk Bayrağını göndere çektirmesini hayal ediyordu herkes… 3 raund, 3 ömür gibi gelmişti… Peki ya o neler yaşamıştı? Önder, şampiyon olduğu anı “Hakem elimi kaldırdığında arkadaşlarım ‘Haydi 30'u kaptın’ diye bağırıyordu. “Ama para umurumda değil. Annemin tansiyonu çıkmış, hastaneye kaldırmışlar, aklım ondaydı” diye anlattı... 16. Akdeniz Oyunları'nın altın madalyalı yumruğu Önder Şipal'in doyumsuz sohbetiyle oluşan “Yumrukların izi silinmeden”i okumak için sayfayı takip edin: "Ona vurma, buna vurma... Kime vursunlar, hakemimi dövsünler..."

İşte, sohbetten ipuçları:

Fenerbahçe Önder’e nasıl bakıyor?
Ağabeyi için neden takoz dedi?
O ringde, annesi tribünde olunca neler yaşandı?
Başarı mı önemli, para mı?
Hedefinde ne var? Hayali ne?
Dünya Şampiyonu olan nişanlısı maç yaparken, o neler düşünüyor?

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.