Yumruklarımız balyoz gibi! Sıra Önder'de...

Bayburt Postası - Dünya Boks Şampiyonası’nda fırtına gibi esen sporcularımız dün yaptıkları üç karşılaşmada ringden iki galibiyet, bir mağlubiyetle ayrıldılar. 54 kilo temsilcimiz Mehmet Topçakan Arjantinli rakibi Melian’ı 6-2 yenerken, 75 kilo boksörümüz Adem Kılıççı Kenyalı Daniel Shisia’yı 27-0 mağlup ederek ikinci tura yükseldi. 60 kilodaki temsilcimiz Yakup Kılıç ise Faslı Mahdi Quantine’ye özellikle son rauntta kaybettiği puanlarla 8-5 yenilerek elendi. Şampiyonanın üçüncü gününde 4 boksörümüz ringe çıkacak. 48 kiloda Ferhat Pehlivan Gürcü Chechelyan, 57’de Kerem Gürgen Maurituslu Colin, 69’da Önder Şipal Kamboçyalı Hınsay ve 91’de Bahram Muzaffer Nijeryalı Olanrewaju ile karşılaşacak.

 Yumruklarımız balyoz gibi! Sıra Önder'de...

Yumruklarımız balyoz gibi! Sıra Önder'de...Bayburt Postası - Dünya Boks Şampiyonası’nda fırtına gibi esen sporcularımız dün yaptıkları üç karşılaşmada ringden iki galibiyet, bir mağlubiyetle ayrıldılar. 54 kilo temsilcimiz Mehmet Topçakan Arjantinli rakibi Melian’ı 6-2 yenerken, 75 kilo boksörümüz Adem Kılıççı Kenyalı Daniel Shisia’yı 27-0 mağlup ederek ikinci tura yükseldi. 60 kilodaki temsilcimiz Yakup Kılıç ise Faslı Mahdi Quantine’ye özellikle son rauntta kaybettiği puanlarla 8-5 yenilerek elendi. Şampiyonanın üçüncü gününde 4 boksörümüz ringe çıkacak. 48 kiloda Ferhat Pehlivan Gürcü Chechelyan, 57’de Kerem Gürgen Maurituslu Colin, 69’da Önder Şipal Kamboçyalı Hınsay ve 91’de Bahram Muzaffer Nijeryalı Olanrewaju ile karşılaşacak.

Dünya Boks Şampiyonası’nın ilk gününde 64 kilodaki temsilcimiz Onur Şipal Meksikalı rakibi Agaton’u devirerek üst tura yükselmiş, +91 kiloda Muhammet Güner ise Rus asıllı İsrailli rakibi Elgani karşısında fazla varlık gösterememiş ve 13-3 yenilerek şampiyonaya veda etmişti. Ayrıntılar birazdan... 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.