Yine kayıp, yine puansız

Bayburt Belediyespor, BAL Ligi’nde kayıp.

Yine kayıp, yine puansız
Bayburt Postası - Bayburt Belediyespor, BAL Ligi’nde kayıp. 9. hafta Yomra deplasmanına konuk olan BAL Ligi temsilcimiz evine puansız döndü. Yomra İlçe Stadı’nda saat 12.30’da başlayan maçı hakem Hasan Hacısalihoğlu yönetti.

Güçlü rakibi karşısında varlık gösteremeyen ve her iki yarıda gelen gollerle sahadan 2-0 mağlup ayrılan Bayburt Belediyespor, 9. hafta da puanla tanışamadı. Maçın golleri 29’da Şaban Keleş, 61’de Kaan Akar’dan geldi.

Bu sonuçla 149 takımın mücadele ettiği 11 gruplu BAL Ligi’nde henüz puan alamayan 2 takımdan biri olan temsilcimiz, aynı zamanda BAL Ligi’nin en çok gol yiyen takımı. 9 karşılaşmada rakip ağlara 3 gol atabilen Bayburt Belediyespor kalesinde 33 gol gördü.

Bayburt Belediyespor önümüzdeki hafta grup lideri Serhat Ardahanspor’u ağırlayacak.

9. hafta sonunda BAL Ligi 2. Grup’ta alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Görelespor – Çayelispor: 5-1
Ardeşenspor – Karsspor: 1-1
Iğdır Aras – 1926 Bulancakspor: 0-1
Serhat Ardahan – Beşikdüzüspor: 1-0
13 Şubat Erzincan – Araklı Karadere: 1-2
Yomraspor – Bayburt Belediyespor: 2-0


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.