Yıldız kızlarımız çeyrek finalde

Bayburt Kızlar Karması Yıldızlar Anadolu Ligi Voleybol Grup müsabakalarında çeyrek finale yükseldi.

Yıldız kızlarımız çeyrek finalde
Bayburt Postası - Yıldızlar Anadolu Ligi Voleybol Grup müsabakaları, İyidere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda 270 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün 2014-2015 yılı içerisinde planladığı Anadolu Yıldızlar Ligi (Ana Lig) programı kapsamında Rize'de 25-27 Aralık 2014 tarihlerinde yapıldı.

Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Tokat ve Trabzon illeri katılım gerçekleşen müsabakalarda voleybol takımlarından Bayburt Kızlar Karması grubunu 1. olarak tamamlayıp çeyrek finallere katılmayı hak kazandı. Bayburt Erkekler Karması ise grubu 3. olarak bitirirken, set farkıyla çeyrek final şansını kaybetti.

Çeyrek finalde mücadele edecek olan Bayburt Kızlar Karması, Karabük'te oynanacak final müsabakaları için yoğun bir çalışmalarını sürdürüyor. Takımın büyük çoğunluğunu oluşturan Şehit Mete Okur İlköğretim Okulu idarecilerine, öğretmenlerine ve  öğrencilerine katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu tarafından Başarı Belgeleri ile ödüllendirildi.

Karabük'te 12 takımın katılacağı Çeyrek Final müsabakaları 23-25 Ocak 2015'te yapılacak.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.