Yeni yönetimden ilk ziyaret Başkan Polat’a

Bayburt Postası – Uzun zamandır kaderine terk edilmiş bir şekilde bekleyen ve kapanmanın eşiğine gelen Bayburt’un sarı – siyah efsanesi, nihayet yönetimine kavuştu. Bir ilke imza atılan ve 50 kadar isimden oluşan kalabalık yönetim kurulu, birlikten kuvvet doğar felsefesi ile Bayburtspor’un geleceğini imar etmek için böylelikle kolları sıvamış oldu. Çiçeği burnunda taze yönetim, önceki gün Bayburt’un spor camiasına verdiği yemeğin ardından ilk ziyaretini Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat’a yaptı. Heyeti, Belediye Başkanlığı makamında ağırlayan Başkan Polat, yeni yönetime başarılar diledi.

Yeni yönetimden ilk ziyaret Başkan Polat’a

 Ziyaretin sonunda Bayburtspor yönetimi, Başkan Polat’a Bayburtspor flaması hediye etti...Bayburt Postası – Uzun zamandır kaderine terk edilmiş bir şekilde bekleyen ve kapanmanın eşiğine gelen Bayburt’un sarı – siyah efsanesi, nihayet yönetimine kavuştu. Bir ilke imza atılan ve 50 kadar isimden oluşan kalabalık yönetim kurulu, birlikten kuvvet doğar felsefesi ile Bayburtspor’un geleceğini imar etmek için böylelikle kolları sıvamış oldu. Çiçeği burnunda taze yönetim, önceki gün Bayburt’un spor camiasına verdiği yemeğin ardından ilk ziyaretini Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat’a yaptı. Heyeti, Belediye Başkanlığı makamında ağırlayan Başkan Polat, yeni yönetime başarılar diledi.

 

 

Bayburtspor’un yeni Başkanı Eyüp İşaşır, yemekte verdiği bilgileri Başkan Polat’a da iletti. İşaşır, şunları söyledi:

“Bayburt Amatör Lig’de mücadele edecek olan 10 spor kulübünün hocalarını kendi hocamız gibi görüyoruz, futbolcularını da kendi futbolcumuz gibi görüyoruz. Aynı şekilde idarecilerini de kendi idarecimiz sayıyoruz. İnşallah hepsiyle omuz omuza başarıyı yakalayacağız. Diğer kulüplerimizle koordinasyon içerisinde çalışacağız. Hepsinin fikirlerini alacağız. Hedefimiz kesinlikle Bayburt’ta mücadele değil, birlikteliği yakalayarak dışarıda başarıyı sağlamak. Profesyonel ligi ve daha üstünü hedefliyoruz. Bunun içinde bütün kulüplerin desteğini istiyoruz ve yanımızda görmek istiyoruz. Bayburt’ta amatör sporun ferdi ve kulüpler bazında gelişmesi için Bayburt Belediyesinin de desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan H. Ali Polat ise şunları söyledi:

Bir ilke imza atılan ve 50 kadar isimden oluşan kalabalık yönetim kurulu, birlikten kuvvet doğar felsefesi ile Bayburtspor’un geleceğini imar etmek için böylelikle kolları sıvamış oldu...“Belediye olarak ilimizde her türlü spor faaliyetinin olmasını bizde istiyor ve desteğimizi esirgemeyeceğimizi beyan ediyoruz. Sporla uğraşan tüm gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmeden, kendilerini tanımak için, özgüven kazanmak için mutlaka bir spor dalıyla ister ferdi ister kulüp bazında uğraşmalarını istiyor ve belediyemizin her türlü desteği imkânları oranında vereceğini söylüyoruz. Bayburt’un spor alanında profesyonel anlamda temsilen eksikliğini hissediyoruz ve bu manada 3. Lig’de bir temsilcimizin olması içinde sizin gibi fedakârlık örneği gösteren hemşerilerimizi destekliyoruz.

Belediye olarak her kulübümüze aynı mesafede durmak zorunda olduğumuzun bilinciyle hareket ederek Bayburt’ta faaliyet gösterecek olan 10 takımımıza eşit oranda vereceğimizi bildiriyor, futbol seyri yüksek iyi bir sezon olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.”

Ziyaretin sonunda Bayburtspor yönetimi, Başkan Polat’a Bayburtspor flaması hediye etti.
 
Bayburtspor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

Mehmet Kavi, Mahmut Orun, Hakan Kobal, Ferit Çağ, Mehmet Sezer, İbrahim Pekmezci, Recep Gümüşhaneli, İsmail Gülhan, Enis Arslan, Serkan Pekmezci, Serkan Sekmenli, Halis Saka, Zülküf Kocabey, Tarhan Taner, Fatih Özcan, Adem Tekdemir, Mustafa Akbaş, Recep Akbaş, İsmet Çakal, Cihat Canmemiş, Sadettin Aker, Muammer Özer, Mehmet Özdemir, Orhan Gürbüz, Salih Vesioğlu, Kemal Yakut, Tevhit Köroğlu, Kenan Emir, Fatih Kırali, Sinan Coşar, Nemci Öztürk, Yaşar Kobal, Mete Emir, Ersoy Büyükhan, Muammer Kobal, Selvet Duman, Kurban Haşlak, Mustafa Develi, Sadettin Kobal, Recep Cibali, A. Haydar Karabacak, Ekrem Kırali, Cihan Öztürk, Metin Bulunmaz, Savaş Çelebi, Nurettin Koçoğlu, Muhammet Bilici, Ekrem Zan, Ekrem Hatipoğlu, Zülkarni Özbek, Süleyman Ağın, Recep Ağın, Yaşar Güneş, Fatih Kobal, Dr. Yavuz Yazıcı, Murat Okutmuş ve Hüseyin Kaymak.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.