Yeni stoper rakipten

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Yeni stoper rakipten
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor transfere devam ediyor. İç ve dış transferde bugüne kadar 8 futbolcuyla anlaşma imzalayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 9'uncu transferine imza attırdı. Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu'nun isteğiyle 3. Lig 3. Grup takımlarından Anadolu Üsküdarspor'lu Coşkun Kılıç'ı renklerine bağlayan temsilcimiz, önümüzdeki günlerde de iç transfere nokta koyacak.  

Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde, Bayburt'ta başlayan ikinci etap çalışmaları öncesinde teknik heyetin belirlemiş olduğu mevkilerden stoper ihtiyacını gidermek adına Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü'nden Coşkun Kılıç ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, "Yeni transfer takımımıza ve Bayburt'umuza hayırlı olsun" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.