Yazoğlu, köklerinin has bahçesinde ağırladı

Kobal, uzun yıllar Bayburt'ta futbola ve Bayburtspor'a emek vermiş hemşehrimiz Kurban Yazoğlu'na, üzerinde isminin yazılı olduğu bir hatıra forması hediye etti.

Yazoğlu, köklerinin has bahçesinde ağırladı
Bayburt Postası - Bayburtspor'un eski başkanlarından Kurban Yazoğlu, köyünde verdiği iftar programında misafirlerini ağırladı. Yazoğlu'nun İncili (Ardusta) köyünde, "köklerimin has bahçesi" ismini verdiği çiftlik evinde verdiği iftar davetinin konuklarından biri de Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor Kulüp As Başkanı Hakan Kobal'dı.  

Kobal, uzun yıllar Bayburt'ta futbola ve Bayburtspor'a emek veren Kurban Yazoğlu'na, üzerinde isminin yazılı olduğu bir hatıra forması hediye etti. 

Yazoğlu, forma jestine teşekkür ederek şunları söyledi:

"Takımımıza 3. lig'de başarılar diliyorum. İlimizin tanıtılması, sosyal ve kültürel anlamda büyük katkı sunan ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alıkoyan, en etkili birleşme ve yakınlaşma aracı olan futbol efsanesinin bir ayağı da Bayburt'ta devam ettiriliyor. Belli bir zaman sekteye uğramış olsa da profesyonel lige yeniden katılmak, Bayburt adına oldukça mutluluk verici. Bu başarıda emeği geçen herkesi yürekten kutluyor ve herkesi bu görsel şovun içine katkı sunmaya davet ediyorum."

Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kobal, Kurban Yazoğlu'nu gerek iç, gerekse deplasman maçlarında yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
69000 10 yıl önce

Buyuk baskannn kurban yazoglu