Yasin Daştan ışık saçtı, gümüşü Bayburt’a taşıdı

Bayburt Postası - Geleceğin şampiyonlarının belirlendiği Büyük Minikler Türkiye Boks Şampiyonası Nevşehir’de sona erdi. 48 ilden 414 boksörün katıldığı organizasyonun 6. ve son gününde finale çıkan boksörler karşı karşıya geldi. Finalde ringe çıkanlar arasında Fenerbahçe Boks takımından Bayburtlu Boksör Yasin Daştan’da vardı. 43 kiloda rakiplerini bir bir yenerek finale çıkan Yasin, finalde rakibine yenilse de gelecekte başarıya dair ipuçları verdi. Karşılaşmanın ardından “demek ki daha çok çalışmam gerek” diyen sporcumuz, finalden birincilikle ayrılıp 28 Eylül – 4 Ekim tarihleri arasında Rusya’nın Anapa kentinde yapılacak Avrupa Boks Şampiyonası’nı katılmayı çok istediğini, bunu başaramadığı için çok üzgün olduğunu söyledi. Hocalarının teselli ettiği başarılı sporcumuzu Bayburt’un Boks hanesine taşıdığı gümüş madalyadan ötürü kutluyor, başarılar diliyoruz.

  Yasin Daştan ışık saçtı, gümüşü Bayburt’a taşıdı

Yasin Daştan, Fenerbahçe Boks Kulübü sporcuları ile birlikte poz verdiBayburt Postası - Geleceğin şampiyonlarının belirlendiği Büyük Minikler Türkiye Boks Şampiyonası Nevşehir’de sona erdi. 48 ilden 414 boksörün katıldığı organizasyonun 6. ve son gününde finale çıkan boksörler karşı karşıya geldi. Finalde ringe çıkanlar arasında Fenerbahçe Boks takımından Bayburtlu Boksör Yasin Daştan’da vardı. 43 kiloda rakiplerini bir bir yenerek finale çıkan Yasin, finalde rakibine yenilse de gelecekte başarıya dair ipuçları verdi. Karşılaşmanın ardından “demek ki daha çok çalışmam gerek” diyen sporcumuz, finalden birincilikle ayrılıp 28 Eylül – 4 Ekim tarihleri arasında Rusya’nın Anapa kentinde yapılacak Avrupa Boks Şampiyonası’nı katılmayı çok istediğini, bunu başaramadığı için çok üzgün olduğunu söyledi. Hocalarının teselli ettiği başarılı sporcumuzu Bayburt’un Boks hanesine taşıdığı gümüş madalyadan ötürü kutluyor, başarılar diliyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.