Yarış direktöründen Bayburtlular'a “koşun” daveti

18 Ekim günü koşulacak olan Avrasya Maratonu kayıtlarında sona gelindi. Onbinlerce insanın Asya’dan Avrupa’ya koştuğu bu özel organizasyonun bu yıl 31. si gerçekleşecek. “Avrasya Maratonu’nda kaç Bayburtlu koşacak” sorusuna cevap bulabilmek adına Bayburt Postası’nın da katılacağı maraton için artık geri sayım başladı. Halk koşusu için kayıtlarda son güne gelinirken, Spor A.Ş. Genel Müdürü ve Avrasya Maratonu Yarış Direktörü İlker Astarcı, İstanbulda yaşayan Bayburtluları maratona davet etti. İşte o mesaj:

Yarış direktöründen Bayburtlular'a “koşun” daveti

İlker Astarcı, Spor A.Ş. Genel Müdürü ve Avrasya Maratonu Yarış Direktörü18 Ekim günü koşulacak olan Avrasya Maratonu kayıtlarında sona gelindi. Onbinlerce insanın Asya’dan Avrupa’ya koştuğu bu özel organizasyonun bu yıl 31. si gerçekleşecek. “Avrasya Maratonu’nda kaç Bayburtlu koşacak” sorusuna cevap bulabilmek adına Bayburt Postası’nın da katılacağı maraton için artık geri sayım başladı. Halk koşusu için kayıtlarda son güne gelinirken, Spor A.Ş. Genel Müdürü ve Avrasya Maratonu Yarış Direktörü İlker Astarcı, İstanbulda yaşayan Bayburtluları maratona davet etti. İşte o mesaj:

“Sevgili Bayburtlular,
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak, ülkemizin en kitlesel spor organizasyonunu gerçekleştirmenin kıvancını yaşıyoruz. Yıllardır Türkiye’de sporun gelişimine büyük katkı sağlayan ve her kesimden geniş kitleleri bir araya getiren, kısacası kıtaları buluşturan Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu, 18 Ekim 2009 tarihinde düzenlenecektir.
 
Bu yıl 31. kez düzenlenecek olan, İstanbul’umuzun marka organizasyonu haline gelen Kıtalararası İstanbul Avrasya Maratonu’nda sizleri de aramızda görmek bizleri mutlu edecektir.
 
Sevgi ve Saygılarımla,

 
İlker ASTARCI
Spor A.Ş. Genel Müdürü ve
Avrasya Maratonu Yarış Direktörü”

AVRASYA MARATONU'NDA KAÇ BAYBURTLU KOŞACAK?


 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.