Veteranlar Türk Milli Takımı 22 Ekim’de Bayburt’ta

Veteranlar Milli Takımı 22 Ekim günü Bayburt’a geliyor.

Veteranlar Türk Milli Takımı 22 Ekim’de Bayburt’ta
Bayburt Postası - Veteranlar Milli Takımı 22 Ekim günü Bayburt’a geliyor. Bayburtspor Veteranlar takımı antrenörü Rahman Köse’nin girişimleri sonuc Bayburtspor Veteranlar Takımı ile Veteranlar Türk Milli Takımı karşılaşacak. Karşılaşmadan elde edilecek gelir Arakanlı Müslümanlara bağışlanacak.

Bayburt’ta 2017 yılında kurulan Bayburtspor Veteranlar Takımı bugüne kadar bölge turnuvalarına katılmış ve performansıyla göz doldurmuştu. Antrenör Rahman Köse’nin teklifi ile bu kez Türk Milli Takımı Bayburt’a gelecek. Türk Milli Takımı’nda Türk futbolunun yıldız isimleri de yer alıyor.

Rahman Köse, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, özel maçın tüm gelirinin Arakanlı Müslümanlara bağışlanacağını belirterek, organizayonun Bayburt Valiliği, Bayburt Belediyesi ve Bayburt Üniversitesi’nin katkılarıyla gerçekleşeceğini belirtti.

Organizayonun Arakanlı Müslümanlar için Bayburt’tan yükselen bir ses olacağını söyleyen Köse, Bayburt’un tanıtımına da önemli katkı sunacak olan maçın 22 Ekim 2017 Pazar günü saat 15.30’da Gençosman Stadyumu’nda oynanacağını belirterek, Bayburt halkının ve çevre illerin karşılaşmaya ilgi göstereceklerini kaydetti. 

Veteranlar Ligi kuruldu

Öte yandan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu tarafından oluşturulan lige Bayburtspor Veteranlar Takımı da katıldı. Doğu Karadeniz 2 Grubu’na düşen Bayburtspor Veteranlar Takımının rakipleri Gümüşhanespor, Rizespor, Erzincanspor, Pazarspor ve Fındıklıspor. 14 Ekim’de başlayacak olan ligde ilk 4’e giren takımlar play-off oynayarak ilk ikiyi belirleyecek. Gruplarda ilk 2’ye kalacak takımlar ise diğer gruplarla mücadele ederek, Türkiye finallerine katılmak için mücadele edecek.   




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.