Vetaranlar Türk Milli Karmasında Bayburt'u temsil etti

Bayburt’ta futbolla ilgili olanların yakından tanıdığı isim: Süleyman Köse...

Vetaranlar Türk Milli Karmasında Bayburt'u temsil etti
Bayburt Postası - Hayatını spora adamış, yaz-kış demeden hemen hergün spor yapan Süleyman Köse, azminin meyvelerini topluyor. 44 yaşındaki Süleyman Köse, Veteranlar Türk Milli Karmasının değişmez ismi oldu.



Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) tarafından Ordu’nun Ünye ilçesinde yapılan turnuvaya davet edilen Süleyman Köse, Vetaranlar Türk Milli Karması ile Veteranlar Ordu Karması arasında oynanan maçta forma giydi. Avrupa’da yapılacak turnuvanın bir ön hazırlık maçı da olan Ordu’daki karşılaşmada forma giyen Köse, performansıyla göz doldurdu. Futbol otoriterlerinden tam not alan Süleyman Köse, Veteranlar Türk Milli Karması’nın Avrupa’da 4 takımla yapacağı turnuvanın da en önemli aday isimlerinden.

Rahman Köse TV52’de maçı yorumladı

Öte yandan turnuvaya Bayburt’tan davet edilen bir diğer isim Bayburtspor Veteranlar Teknik Direktörü Rahman Köse oldu. Bayburt’ta Veteranlar takımı çıkarılmasında büyük emekleri olan Köse, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından turnuvaya davet edildi. Köse, TV52’den naklen yayınlanan Türkiye Karması-Ordu Karması maçını yorumladı. 

Geçmişte profesyonel lig kariyeri de bulunan Rahman Köse, Ünye Belediyesi'nce düzenlenen Plaj futbolunda Veteranlar Türk Milli Karmasında kaleci olarak yerini aldı. Maçı TRT Spor canlı yayınladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.