Ve Hakan açıkladı: “Ülkem için varım”

Bayburtlu milli gururumuz Hakan Çalhanoğlu, kararını açıkladı.

Ve Hakan açıkladı: “Ülkem için varım”
Bayburt Postası - Bayburtlu milli gururumuz Hakan Çalhanoğlu, kararını açıkladı. Milli takım kampında yaşanan silahlı kavganın ardından bir süredir milli takımdan ayrı olan  yıldız futbolcu, Fatih Terim ile görüştüklerini söyledi. Telefonla yapılan görüşmenin detaylarını Alman basınıyla paylaşan Hakan, Türk Milli Takımı için oynamaya devam edeceğini açıkladı.

Hakan Kölner Express gazetesine yaptığı açıklamada, "Bugün telefonda Terimle görüştüm. Çok güzel bir diyalogdu. Her şeyi açıklığa kavuşturduk. Yakın bir zamanda tekrar ülkem için oynayabileceğim için çok mutluyum" dedi. 

Türkiye Futbol Direktörü  Fatih Terim, Bay Arena'da Bayer Leverkusen ile Atletico Madrid arasındaki maçı izlemek için Almanya’ya gitmişti. Maçın ardından Hakan’ın babası Hüseyin Çalhanoğlu ile görüşen Terim daha sonra Hakan Çalhanoğlu ile telefonda görüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf 9 yıl önce

inşallah böyle kırgınlıklar yaşanmaz ve hakan çalhanoğlu türk futboluna adını bir bayburtlu ayrıca konursu olarak dev harflerle yazdırır..

Avatar
aslı şerifzade-ingiltere 9 yıl önce

2010 yılından beri Bayburt her formatta,Türkiye 1.cisi oluyor,istisnalar olabilir.!,dolayısıyla futbol,dada Bayburtlu çalhanoğlu,nu tebrik ederiz. not:*boks-baksı müzesi*-inanç türizm*i-fotbool-*sağlıkta alternatif"ziyaret yılanları*.vs.vs.