Vanspor’a bayram ikramı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, mutlak galibiyet için çıktığı Vanspor karşısında üst üste üçüncü maçından da beraberlikle ayrıldı.

Vanspor’a bayram ikramı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Vanspor engelini 1 puanla geçti. Son 2 haftadır içeride ve dışarıda alınan beraberliklerle 2 puan toplayan temsilcimiz, evinde ağırladığı Vanspor’la da 0-0 berabere kalarak, üst üste üçüncü maçından da 1 puan aldı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta haftanın açılış maçı Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ve Vanspor arasında oynandı. Gençosman Stadı’nda hakem Burak Özcan’ın yönettiği karşılaşma saat 15.00’da başladı. Karşılaşmaya mutlak galibiyet için çıkan ve taraftarına bayram öncesi galibiyet sevinci yaşatmak isteyen temsilcimiz 90 dakika aradığı golü bulamadı.

Skoru koruma içgüdüsüyle geriye yaslanan Vanspor karşısında gol bulma yollarında atak oynayan ve baskılı bir futbol sergileyen temsilcimiz son vuruşlarda etkili olamadı. Hücum taktiğini yıldız oyuncu kaptan Kazım Şeker’in üzerine kurarak rakip defansı açmaya çalışan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’da, forvetlerin ceza sahası içindeki etkisizliği bir kez daha hissedildi. 

Rakibin pozisyona giremediği maçta oyun 90 dakika Vanspor yarı alanında oynandı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’da sahanın en etkili ismi Kazım’ın 3, Elçin ve Coşkun’un 1’er net gol pozisyonundan yararlanamadığı karşılaşmadan gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sona erdi.

Ligde 5 haftada 1 galibiyet, 1 mağlubiyet alan temsilcimiz 3 karşılaşmadan da beraberlikle ayrılarak puanını 6’ya yükseltti.

Öte yandan Bayburt eski Milletvekili Ülkü Gökalp Güney’in sürpriz yaparak tribünde yerini aldığı karşılaşmayı Bayburt Valisi Hasan Odabaş, Belediye Başkanı Mete Memiş, Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ve As Başkan Hakan Kobal da izledi.



5. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve oluşan puan durumu şöyle:

Kahramanmaraş BBSK - Etimesgut Belediyespor: 2 - 0   
İstanbul Güngörenspor - Beylerbeyi: 0 - 0
Anadolu Üsküdar 1908 - Balçova Yaşamspor: 1 - 0
Ankara Demirspor - Bergama Belediyespor: 0 - 0   
Ayvalıkgücü Belediyespor - Kayseri Şekerspor: 3 - 1
Silivrispor - Sandıklıspor: 1 - 2   
Erzin Belediyespor -  Orhangazispor: 0 - 0
Bayburt İl Özel İdare - Van BBSK: 0 - 0
BB Erzurumspor - Sakaryaspor: 0 - 1




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nuh 10 yıl önce

beni alın takıma

Avatar
Gurbetçi 10 yıl önce

Hocamız açıklama yaptı, bir takıma patlayacağız, bu hafta patlamayı erteledik, inşallah Etimesgut maçına patlarız..Şaka yapmıyoruz bu gurupta takımlar birbirine güç olarak çok yakın, kimin kimden puan alacağı belli değil, defans olarak iyiyiz forvet olarak çok zayıf kalıyoruz, yeter ki deplasmanda yenilmeyelim, bu takımın ilk beşe gireceğine inanıyorum.....Sporcu kardeşlerim morallerini bozmasın, bu hafta 3 puan alacağımıza inanıyorum, teknik adam aleyhinde tezahüratını çirkin buluyorum....

Avatar
nazir yağmurdereli 10 yıl önce

bu sezon ist.temsilcisi biz esenbayburtspor olarak istediğimiz sonuçları alamıyoruz bari üçüncü liğ temsilcimiz yüreklerimizi rahatlatsın artık altıncı maçları oynuyacaksınız hoca birtakıma patlayacağını söylemiş patlayıp susmaktansa sezon sonuna kadar uzun performansla puan toplamak veligi eniyi yerde bitirmek daha iyi olmazmı başarılar esenbayburt sorumlusu