Vali Odabaş'tan şampiyon bilekçilere ödül

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Türkiye derecesi yapan sporcuları ödüllendirdi.

Vali Odabaş'tan şampiyon bilekçilere ödül
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Türkiye derecesi yapan sporcuları ödüllendirdi.

Türkiye genelinde 56 kulüpten 700'e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada Türkiye Şampiyonu olan Berkan Karakaşoğlu ve Cabir Çelik ile Türkiye ikincisi olan Durucan Çakmak'ı makamında kabul eden Vali Odabaş, sporculara birer altın, birer takım elbise ve birer spor ayakkabı hediye etti.

Sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ile Bayburt Bilek Güreşi Takımı Başkanı Ünal Çelik eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.