Uzatma dakikalarında puandan oldu

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 31. hafta mücadelesinde ligin üst sıralarında yer alan ve play-off mücadelesi veren Silivrispor'un konuğu oldu.

Uzatma dakikalarında puandan oldu
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 31. hafta mücadelesinde ligin üst sıralarında yer alan ve play-off mücadelesi veren Silivrispor'un konuğu oldu. Temsilcimiz Erzurum mağlubiyeti ardından moralsiz çıktığı Silivri karşısında öne geçen taraf olmasına rağmen maçtan puan çıkaramadı. 39. dakikada Anıl Gir'le öne geçen Bayburt Grup, ikinci yarıının hemen başında ve uzatma dakikalarında yediği gollerle maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.
 
Silivri İlçe Stadı'nda saat 14.30'da başlayan  karşılaşmayı Emrah Yılmaz, Ömer Aslantekin, Emre Akova üçlüsü yönetti. Temsilcimiz iyi başladığı ve rakibe göre daha iyi bir futbol sergilediği maçta öne geçen taraf oldu. 39. dakikada Anıl Gir'in kaydettiği golle 1-0 öne geçen Bayburt Grup ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

Maçın ikinci yarısının hemen başında 47. dakikada ev sahibi ekip beraberliği getiren golü buldu. Silivrispor'un golünü Yunus Yaşar kaydetti. Karşılıklı ataklarla devam eden maç 1-1 berabere bitecek diye düşünülürken, uzatma dakikalarında ev sahibi takım galibiyeti getiren golü buldu. Özellikle maçın son dakikalarında baskısını artıran Silivrispor uzatma dakikalarında Taner Gürsoy'un kaydettiği golle maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Maçın son dakikalarında Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'dan Yener Demirci'yi kırmızı kartla oyun dışı bırakan maçın hakemi Emrah Yılmaz, aynı dakika içinde Hayri Mert Yomralıoğlu, Orçun Selduman ve Yunus Emre Eserdi'ye de sarı kart gösterdi. 

Küme düşmeme mücadelesi veren takımların nefesi ensemizde

Fikstür avantajına ve rakiplerin sürpriz puan kayıplarına rağmen ligin ikinci yarısında fırsat tepen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, son 2 haftada üst üste gelen 2 mağlubiyetle düşme hattına yaklaştı. Ankara Demirspor deplasmanında play-offa kalma şansını büyük ölçüde yitiren temsilcimiz, son 3 haftada ligin son sırasında yer alan takımların kazanmasıyla bir anda küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Bayburt Grup, sürprize yer vermemek için önümüzdeki hafta lider Anadolu Üsküdar karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak zorunda. Aksi durumda diğer takımların alacağı puanlara göre ligde kalma mücadelesini sürdürecek.

Temsilcimiz ligin 32. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren ve ligde lider durumda olan Anadolu Üsküdar 1908'le Gençosman'da karşılaşacak. Karşılaşma 26 Nisan Pazar günü oynanacak.

Ligde 31. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Silivrispor - Bayburt Grup Özel İdare: 2-1
Anadolu Üsküdar 1908- Kahramanmaraş BBSK: 1-0
BB Erzurumspor - Ankara Demirspor: 1-1
Erzin Belediyespor - Bergama Belediyespor: 0-2
Sakaryaspor - Van BBSK: 6-2
Kayseri Şekerspor - Orhangazispor: 1-0
Balçova Yaşamspor - Beylerbeyi: 3-0
Ayvalıkgücü Belediyespor - İstanbul Güngörenspor: 4-0
Sandıklıspor - Etimesgut Belediyespor: 4-1


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat ali 9 yıl önce

eyyy yönetım !!! bahattın hocayı ve ıtınayla secıp getirdiği futbolcuları kovmak için takımın düşmesinimı bekliyorsunuz...

Avatar
galerli 9 yıl önce

yaşar kobal bey ,teknik direktör gibi ,yandan taktik veriyormuş, eğer böyleyse suç en son hocanın,bu tablonun tek suçlusu vardır..yönetim,yönetim,yönetim...

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

bahaddin hoca efendi noldu devre arasında gönderip hakkını yediğin 11 futbolcunu ahı mı kaldı sende... getirdiğin 12 futbolcu ne iş yapar. yönetime bravo gerçekten özellikle futboldan ablamayan başkan sen bu işi direk bırak.anlamıyosan yapma.

Avatar
Muzaffer Karamavus 9 yıl önce

Bayburtlu nun yorumlarina aynen katiliyom kazim şeker gokan onlardan iyi sinimi gedirdiniz nerde takiminda yer bulamiyan adam lari gedirdiniz

Avatar
bbay 9 yıl önce

bir takımın başarısı yönetim deki insanların kariyerinin yansımasıdır yönetim ,yönetıci hatırı sayılı kişilerden olursa başarı takıma yansırı sizde böylekişiler varmı...?