UltrAslan’dan sosyal sorumluluk projesi

Projenin gerçekleştiği 22 ilden biri olan Bayburt’ta Ağören, Başçımağıl ve Ortaçımağıl okulunda eğitimlerini sürdüren 51 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı.

 UltrAslan’dan sosyal sorumluluk projesi
Bayburt Postası - UltrAslan taraftar grubu, kuruluşunun 13. yılında 'Bir Dilek Tutun Geliyoruz' adlı sosyal sorumluluk projesine imza atarak topladığı yardımları köy okullarına ulaştırdı. Türkiye geleninde binlerce öğrenciye giyim ve kırtasiye malzemesi dağıtan UltrAslan taraftar grubu Bayburt’u da unutmadı.

Projenin gerçekleştiği 22 ilden biri olan Bayburt’ta Ağören, Başçımağıl ve Ortaçımağıl'da eğitimlerini sürdüren 51 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Yardımları üniversite temsilcileri Emin Keskin, Serhat Gürbüzer ve Sertaç Pala ile köy okullarına ulaştıran UltrAslan Bayburt Koordinatörü Bünyamin Şimşek, "13 Yaşına giren UltrAslan olarak, Milli Eğitim Müdürlüğü vasıtasıyla belirlenen köy okullarına yardımlarda bulunmak istedik. Ben Türkiye’nin her tarafından bu sosyal sorumluluk projesine yardımda bulunan Galatasaray taraftarlarına teşekkür ediyorum. Ayrıca, Milli Eğitim Şuba Müdürü Altan Kalkın’a, köy okjullarına ulaşmamızda bizlere araç tahsis eden Bayburt Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.