Üçüncü haftada tek puan!

Bayburt Grup Özel İdare, ligin 3. haftasında kendi evinde 1 puan almayı başardı.

Üçüncü haftada tek puan!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare, ligin 3. haftasında kendi evinde 1 puan almayı başardı. Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bayburt Grup, şampiyonluk hedefleyerek başladığı ligde kötü gidişini sürdürüyor.

Lige Gençosman Stadyumu’nda Ankara Demirspor mağlubiyetiyle başlayan ve ikinci hafta Cizre’den puan çıkaramayan Bayburt Grup, 3. hafta kaşılaşmasında ligde 4 puanlı Erzin Belediyespor’u ağırladı. 90 dakika boyunca rakiple denk bir futbol sergileyen temsilcimiz  öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı ve karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. 

Saat 15.00’te başlayan maçı Sabit Selvi, Şefik Öner ve Burak Celep hakem üçlüsü yönetti. 20. dakikadan itibaren rakip sahada pozisyon bulan temsilcimiz 26. dakikada Hayri Mert’in ceza sahasına çıkardığı topta Oltan’la golü buldu. Topu göğsünde yumuşatan Oltan, yarım vole şeklinde vuruşuyla şık bir gole imza attı. 1-0 

Golün ardından basıksını sürdüren Bayburt Grup, Hayri Mert ve Tuncay’la yakaladığı poziyonları gole çeviremedi. 

İlk yarının uzatma dakikalarında Erzin Belediyespor’un golü geldi. Ceza sahasına şişirilen pozisyonda karmabolde topa dokunan isim Umut Çakır oldu. İlk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Erzin Belediyespor'un daha üstün bir futbol sergilediği ikinci yarıda temsilcimizin tek net gol poziyonunu Tuncay gole çeviremedi. Tuncay Öndel’in 50. dakikada ceza sahasına girer girmez uzak köşeye vurduğu topu kaleci parmaklarının ucuyla dokunarak kornere çeldi.

90 dakika 1-1’lik skorla tamamlanırken, taraftarların teknik heyet ve oyunculara tepkisi vardı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat ali 8 yıl önce

bu futbolcuları ve hocayı yonetım cok aramısmı merak edıyorum..

Avatar
Kamil 8 yıl önce

7 yasindaki cocugundan 70 yasindaki dedesine kadar kufur eden bir takimin dusmesi haktir.

Avatar
Ykara69 8 yıl önce

Abicim bu hocayı baştan getirmek en büyük hataydı topçulara gelince bunlarla amatöre gideriz gecen sene başarılı hoca ve topçular neden yok neler dönüyo bu kulüpte anlamak mümkün degil

Avatar
Orhan HAŞLAK 8 yıl önce

1- bu takımdan kaleci Can avcı, uğur karakoç , Fatih arat (en verimli zamanında) murathan buruş neden gönderildi... Az çok bi iskelet oluşmuştu, her yıl takım dağıtmanın manası yok , bu sonuçlar normal oturmamış takım yönetim ve teknik adam var

Avatar
Kadmin 8 yıl önce

Niyetiniz bu takımı düşurmekse söyleyin bilelim.. bu nedir yav insanların heveslerini kursaklarinda birakmayin.. yeter yeter.... bir hafta şansın kaldı hoca emin ol! bu milleti takimdan soğuttunuz artık takip etmeyeceğim.

Avatar
Taraftar 8 yıl önce

Yani yönetim diyorki ben çıkardım ben düşürücem ve size bırakıcam...

Avatar
Türkiye'm sevdalıs 8 yıl önce

[email protected]

Avatar
Reis 8 yıl önce

Stad nerde serseri var dolmus kufur sacma sapan hareketler bas noktada takim desteklemeyi bilmiyen taraftarla anca bu kadar ins bal ligine:)