U15 İstanbul Bayburtspor'dan şampiyonaya buruk veda

U15 Ligi 2015-2016 sezonunu 105 gollük rekorla şampiyon tamamlayan İstanbul Bayburtspor, Marmara elemelerinin ardından Türkiye Şampiyonası’nda son 20’ye kalabilmek için gruplarda ter döktü. Grup maçlarına iki galibiyetle başlayan temsilcimiz, son karşılaşmada 9 kişi kalınca şampiyonaya veda etti...

U15 İstanbul Bayburtspor'dan şampiyonaya buruk veda
Bayburt Postası - U15 Ligi 2015-2016 sezonunu 105 gollük rekorla şampiyon tamamlayan İstanbul Bayburtspor, Marmara Bölgesi elemelerinde Ümraniye Çakmakspor’u 3-1, Kartal Belediyespor’u ise penaltı atışları sonucunda 7-6 yenerek adını Türkiye Şampiyonası’nda gruplara yazdırmıştı. 

Boluspor, Kocaelispor ve Gürpınarspor ile aynı gruba düşen U15 İstanbul Bayburtspor, 27-31 Mart tarihleri arasında Adapazarı’nda gerçekleşen grup karşılaşmalarına 3-0’lık Boluspor galibiyeti ile başladı. Normal süresi 1-1 biten Kocaelispor engelini de penaltılar sonucunda 8-7 geçen temsilcimiz, final maçında hakem hatalarına boyun eğdi. 


Türkiye Şampiyonası’nda adını son 20’ye yazdırmak için Gürpınarspor ile final karşılaşmasına çıkan U15 İstanbul Bayburtspor, 9 kişi kaldığı karşılaşmadan 4-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve şampiyonaya veda etti. 

Şampiyonayı Bayburt Postası’na değerlendiren İstanbul Bayburtspor 2. Başkanı Akın Atlı, iyi mücadele verdiklerini belirterek şunları söyledi: 

"Güzel ve tempolu maçlar oldu. Takımımızın mücadelesinden dolayı mutluyuz. Takımımız ileride bütün Bayburtluların gurur duyacağı ve zevkle seyredeceği bir ekip olacak. Nisan ayında bu defa şampiyon olan U17 takımımızla Türkiye Şampiyonası’nda olacağız. U15 gibi U17 takımızdan da başarılar bekliyoruz. Gurbetteki sevdamız İstanbul Bayburtspor hemşerilerinin gururu olmaya devam edecek. Hemşerilerimizi destek vermeye bekliyoruz.”

İsmail Kartal'ın oğlu da İstanbul Bayburtspor'da...

İstanbul Bayburtspor U15 takımının maçlarını heyecanla takip eden isimlerde biri de Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve teknik direktörü İsmail Kartal. Kartal’ı bu kadar heyecanlı kılan ise oğlu Emre Kartal’ın İstanbul Bayburtspor U15 takımında yer alması. 

Sağ bek oynayan babası İsmail Kartal’ın aksine orta sahada oynayan Emre Kartal geleceğin yıldız adaylarından. Her maçta oğluna destek vermek üzere tribünlerde ki yerine alan teknik adam, oğlunun İstanbul Bayburtspor gibi başarılı bir futbol kulübünde oynamasından ise oldukça memnun.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.