U14 Türkiye Şampiyonası 2. kademe başlıyor

U14 Türkiye Şampiyonası 2. kademe maçları başlıyor. Temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un rakipleri belirlendi.

U14 Türkiye Şampiyonası 2. kademe başlıyor
Bayburt Postası - U14 Türkiye Şampiyonası 2. kademe maçları başlıyor.  Temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un rakipleri belirlendi. Trabzon’dan Söğütlü Belediyespor, Samsun’dan Kadıköyspor ve Ankara’dan Hacettepespor’un yer aldığı grupta bulunan temsilcimiz, son 4’e kalmak için mücadele edecek.

2014 – 2015 sezonu U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 18 takımın katılacağı 2. kademe müsabakaları 6 takımlı Afyonkarahisar grup merkezinde 28 - 31 Mayıs 2015 tarihlerinde ve 4’er takımlı Düzce, Ordu ve Sivas grup merkezlerinde 29 – 31 Mayıs 2015 tarihlerinde oynanacak. 

Karşılaşmalar sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayacak 4 takım yarı finalde mücadele edecek. Yarı final ve final müsabakaları ise 13 – 14 Haziran 2015 tarihlerinde oynanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.