U14'lerle son 18'deyiz!

U14 Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Türkiye Şampiyonası’nda son 18’e kaldı.

U14'lerle son 18'deyiz!
Bayburt Postası - U14 Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Türkiye Şampiyonası’nda son 18’e kaldı. Bugün 1. Kademe Grup maçlarında final karşılaşmasına çıkan temsilcimiz rakibi Gümüşhane Telekomspor’u 2-0 mağlup etti.

2014- 2015 sezonu U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları tamamlandı. 14-17 Mayıs 2015 tarihlerinde oynanan şampiyonanın 1. kademesine 65 ilden 107 takım katıldı. 6'şar takımlı 17 grupta ve 5 takımlı 1 grupta olmak üzere toplam 18 grup merkezinde düzenlenen maçlar, Tekirdağ, Yalova, Düzce, Balıkesir, Eskişehir, Kütahya, Manisa, Muğla, Denizli, Mersin, Van, Kahramanmaraş, Kayseri, Aksaray, Bartın, Çorum, Ordu ve Trabzon grup merkezlerinde oynandı.

6 takımın yer aldığı Trabzon grubundaki maçlarını namağlup ve gol yemeden lider bitiren temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 2. kademeye yükseldi. 

Grup mücadelelerinde Çaykurspor ve Arhavispor'la karşılaşan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ilk 2 maçında Çaykur Rizespor'u 2-0, Arhavispor'u ise 1-0'lık skorlarla geçerek adını finale yazdırmıştı.

Final maçı bugün Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nda oynandı. Saat 12’00’da başlayan grup finalinde Gümüşhane Telekomspor’u da 2-0’la geçmeyi başaran temsilcimize galibiyet gollerini 30. dakikada Ertuğrul, 70. dakikada Ulaş getirdi.

2. kademeyi de geçerse son 4’e kalacak

Gruptaki tüm maçlarını kazanarak Türkiye finalleri öncesi 18 takımın mücadele edeceği ikinci kademe maçlarına katılmaya hak kazanan temsilcimiz, 2. kademe müsabakaları sonunda grubunda birinci olduğu takdirde 4 takımın şampiyonluk için mücadele edeceği final müsabakalarına katılacak.

9 karşılaşmanın namağlubu ve hiç gol yemediler!

4 takımlı Bayburt Ligi'nde 6 karşılaşmaya çıkan Ul4’ler, kalesinde gol görmeden 28 gol atarak şampiyon olmuştu. Türkiye Şampiyonası’nın birinci kademe grup maçlarından da namağlup ayrılan temsilcimiz 5 gol kaydettiği 3 karşılaşmada da şuana kadar gol yemedi.

Tarih yazmak için fırsat!

Öte yandan Teknik Direktör Mustafa Tekdemir yönetimindeki takım, bu sezon oynadığı tüm maçları kazanırken futbol otoriterlerinden de tam puan aldı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Futbol Koordinatörü Şükrü Kayalı’nın da, geleceğin profesyonel lig takımı olarak gösterdiği Ul4’ler Türkiye Şampiyonluğu için oldukça iddialı. U14 Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, hedeflediği gibi turnuvayı şampiyon olarak tamamlarsa Bayburt’un futbolda Türkiye Şampiyonu apoletine sahip ilk takımı olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mille 9 yıl önce

Ola efferim uşahlar