Turnuvada ilk maç, ilk skor

Bayburt Futbol Turnuvası bugün başladı.  Bayburt Kültür ve Yardım Derneği’nin  düzenlemiş olduğu turnuvanın açılış maçında Aslandede ve Taşçılar karşı karşıya geldi. Esenler Belediye Stadı’nda saat 16.00 da başlayan maçı, Taşçılar köyü 3 -0 kazandı. 3 golü de Taşçılar Köyü takımından Yunus Topçu attı. Takımlar sahaya şu 11’lerle çıktı: Taşçılar: Abdullah Kerim, Sinan Kadıoğlu, Adem Yurdunkulu, Mehmet Bayram, Ertekin Bozbey, Halil Topçu, Ömer Yılmaz, Süleyman Yılmaz, Eyüp Kurakçı, Tarık Dündar, Yunus Topçu Aslandede: Murat Öz, Eyüp Kurtoğlu, Erdinç Yılmaz, Aydın Emirali, Ali Kurtoğlu, Kerim Öksüz, Salih Kurtoğlu, Murat Yıldırım, İbrahim Ata, Erdal Kurt, Selçuk Yıldırım. 

Turnuvada ilk maç, ilk skor

Taşçılar 3 - Aslandede 0Bayburt Futbol Turnuvası bugün başladı.  Bayburt Kültür ve Yardım Derneği’nin  düzenlemiş olduğu turnuvanın açılış maçında Aslandede ve Taşçılar karşı karşıya geldi. Esenler Belediye Stadı’nda saat 16.00 da başlayan maçı, Taşçılar köyü 3 -0 kazandı. 3 golü de Taşçılar Köyü takımından Yunus Topçu attı. Takımlar sahaya şu 11’lerle çıktı: Taşçılar: Abdullah Kerim, Sinan Kadıoğlu, Adem Yurdunkulu, Mehmet Bayram, Ertekin Bozbey, Halil Topçu, Ömer Yılmaz, Süleyman Yılmaz, Eyüp Kurakçı, Tarık Dündar, Yunus Topçu Aslandede: Murat Öz, Eyüp Kurtoğlu, Erdinç Yılmaz, Aydın Emirali, Ali Kurtoğlu, Kerim Öksüz, Salih Kurtoğlu, Murat Yıldırım, İbrahim Ata, Erdal Kurt, Selçuk Yıldırım.

 

Turnuva Açılışı Bugün (26 Nisan 2009 Pazar)

İstanbul’da Bayburt Kültür ve Yardım Derneği’nin düzenlediği köyler arası futbol turnuvasına bu yıl 15 köy derneği katılıyor. Önceki yıllarda büyük heyecan yaratan futbol turnuvasının bu yıl da oldukça renkli geçmesi bekleniyor. Turnuva maçları Esenler Futbol sahasında oynanacak. Bu yılın sürprizi ise Milli futbolcumuz Arda Turan olacak.  Bu yıl dokuzuncusu organize edilen, geleneksel “Bayburt Futbol Turnuvası”nın açılış programına Milli Futbolcumuz Arda Turan da katılacak.

Açılış Programı:

Tarih: 26 Nisan 2009 Pazar (Bugün)
Saat: 14.00
Yer: Esenler Belediye Stadyumu (Kemer Mahallesi)

NOT: Haberde herhangi bir bilgi eksikliği veya tarih hatası yoktur. Turnuva bugün (25 Nisan 2009 Cumartesi) ilk maçla başlamasına karşın, açılış programı Pazar (26 Nisan 2009 Pazar) günüdür.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.