Türkoğlu, Süper Lig yolunda

Bayburt'un tek klasman hakemi olan Murat Türkoğlu, hafta sonu çok önemli bir maçı yönetecek.

Türkoğlu, Süper Lig yolunda
Bayburt Postası - Bayburt'un tek klasman hakemi olan Murat Türkoğlu, hafta sonu çok önemli bir maçı yönetecek. 4 yıl önce yükseldiği klasman hakemliği kariyerinde bu yıl daha çok 2. ligde orta hakem olarak görev yapan  Murat Türkoğlu, hafta sonu Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup'un şampiyonluk mücadelesi veren ekiplerinden Manisapor - Keçiörengücü maçına atandı. 

Lig lideri MKE Ankara Gücü ile aynı puanda ve averajla ikinci durumda olan Manisaspor'un kendi evinde lig beşincisi Keçiörengücü ile oynayacağı maça atanan Türkoğlu'nun yardımcılıklarını ise Yavuz Bahadır Ordu ile Erhan Gündoğdu yapacak. 

Süper Lig yolunda

Öte yandan genç yaşına rağmen futbol hakemliği kariyerinde kısa sürede 2. Lig Kırmızı Grup'ta maç yönetmeye başlayan ve çok önemli maçlara atanan Türkoğlu, PTT 1. Ligde ise 4. hakem olarak görev yapıyor. Türkoğlu'nun hemen her maçında aldığı yüksek puanlar, hakem camiası tarafından da kısa sürede Süper Lig'e yükselebileceği yorumlarını getiriyor.   

Anahtar Kelimeler:
Murat Türkoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet TÜRKOGLU 8 yıl önce

Allah utandırmasın gardaşım seni.. Rabbim başarılarını arttırsın inşaAllah... gurur duyuyorum seninle her zaman duydum duyacamda.. Babamın oğlu :)

Avatar
RECEP 8 yıl önce

BAYBURTSPOR un Efsane yöneticilerinden AHMET abi yaşasada oğlunun bugünlerini görse idi, yolun açık olsun Evlat, doğruluğundan taviz vermediğinden buralardasın, daha iyi yerlere geleceğini biliyorum, Allah yardımcın olsun

Avatar
serdar karaoğlu 8 yıl önce

Gurur duyuyoruz. Yakışır kardeşime...

Avatar
kubilay han 8 yıl önce

Bayburt seninle gurur duyuyor Türkoğlu.

Avatar
ramazan sözata 8 yıl önce

Hangi resmi kurum amiri bu kardeşimizi onure etti. Memleketini dışarda temsil eden bu kardeşimize kim iyi ki varsın azmettin çalıştın zoru basardın stadlarda memleket adını anons ettiriyorsun dedi. Bence hakettiği değeri görmüyor. İnşAllah daha iyi yerlere gelecek.

Avatar
Burak sezer 8 yıl önce

Adam gibi adam maşAllah babasının adını yasatiyor bu efendi kardeşimiz

Avatar
hazar 8 yıl önce

5 SENE SONRA DERBİ YÖNETİR BENCE O POTANSİYEL VAR ALLAH UTANDIRMASIN

Avatar
Ali 8 yıl önce

Adam galerli herşey yakışır kardeşime ALLAH yolunu açık etsin.