Türkiye’nin minik eldivenleri Bayburt’ta

Türkiye Minikler Boks Şampiyonası bugün Bayburt'ta başlıyor. Şampiyonaya 42 ilden toplam 420 sporcu katılıyor. Bayburt Spor Salonunda bu sabah başlayan organizasyon, 4 gün sürecek. Türkiye’nin dört bir yanından Bayburt’a gelen “geleceğin şampiyonları” 4 gün boyunca Bayburt’ta boks rüzgarı estirecek. Bayburtlu boksörler, sonuçlar ve gelişmeler www.bayburtpostasi.com.tr’de olacak.  

Türkiye’nin minik eldivenleri Bayburt’ta

Boks Şampiyonası bugün Bayburt'ta başlıyorTürkiye Minikler Boks Şampiyonası bugün Bayburt'ta başlıyor. Şampiyonaya 42 ilden toplam 420 sporcu katılıyor. Bayburt Spor Salonunda bu sabah başlayan organizasyon, 4 gün sürecek. Türkiye’nin dört bir yanından Bayburt’a gelen “geleceğin şampiyonları” 4 gün boyunca Bayburt’ta boks rüzgarı estirecek. Bayburtlu boksörler, sonuçlar ve gelişmeler www.bayburtpostasi.com.tr’de olacak.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.