Türkiye finalleri için 1 maç kaldı!

Bayburt U14 Ligi'nin şampiyonu Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor gruplarda finale kaldı.

Türkiye finalleri için 1 maç kaldı!
Bayburt Postası - Bayburt U14 Ligi'nin şampiyonu Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor gruplarda finale kaldı. Bayburt Ligi'nde kalesinde gol görmeden 28 gol atarak şampiyon olduktan sonra Türkiye Finalleri için gruplarda mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor birinci kademe grup maçlarında da şuana kadar gol yemedi. Teknik Direktör Mustafa Tekdemir yönetimindeki takım, turnuvada oynadığı iki maçı da kazanırken futbol otoriterlerinden de tam puan aldı. 
 
Trabzon'da oynanan grup mücadelelerinde Çaykurspor ve Arhavispor'la aynı grupta eşleşen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ilk maçında Çaykurspor'u 2-0, Arhavispor'u ise 1-0 skorlarla geçerek adını final yazdırdı. 

18 takım arasına kalmak için 1 maçı kaldı

Erzurum, Erzincan ve Gümüşhane illerinin bulunduğu grupta son maçında Erzurumspor'u penaltılarla mağlup eden Gümüşhane Telekomspor, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'un finaldeki rakibi oldu. Final maçı 17.06.2015 Pazar günü saat 12.00'de Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nda oynayacak. Temsilcimiz gruptaki final maçını da aldığı takdirde Türkiye finalleri öncesi 18 takımın mücadele edeceği ikinci kademe maçlarına katılmaya hak kazanacak. 
   
Kayalı: "Geleceğin profesyonel lig takımı"  

Öte yandan Bayburt'taki kupa töreninde U14 futbol takından övgüyle bahseden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Futbol Koordinatörü Şükrü Kayalı, geleceğin profesyonel lig takımı olarak belirttiği U 14 takımı için gruplarda başarı beklediğini belirtmişti.  

Kayalı, "Ben U14 takımımızdan çok şey bekliyorum. Açıkçası gruplarda da başarı bekliyorum. Ayrıca yarının profesyonel takımında bir çoğunun rahatlıkla oynayacağını düşünüyorum. Çok kaliteli bir ekip" şeklinde konuşmuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
batuhan 9 yıl önce

bu takımın bildigin mehmet akif ersoy ortaojulu futbol takımı :