Turgutluspor karşısında güle oynaya 4-1

Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor 3. Lig 3. Grup 21. hafta maçında Turgutluspor'u farklı mağlup etti.

Turgutluspor karşısında güle oynaya 4-1
Bayburt Postası - Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor 3. Lig 3. Grup 21. hafta maçında Turgutluspor'u farklı mağlup etti. Geçen hafta alınan sezonun ilk mağlubiyetinin ardından kısa sürede toparlanan ve seyircisi önünde çıktığı maçta güle oynaya farklı bir mağlubiyete imza atan temsilcimiz puanını 48'e yükselterek liderliğini sürdürdü. Kocaelispor'un Halide Edip Adıvarspor kulübüne 2-1 mağlup olduğu haftada temsilcimiz yeniden Kocaelispor'la arasındaki puan farkını 8'e yükseltti.    

Saat 13.00'te Burak Özcan'ın yönetimiyle başlayan maça hızlı başlayan temsilcimiz daha 2. dakikada Erol Yükseker'in attığı golle 1-0 öne geçti. Ali Kemal Yükseker'in ceza sahası dışından yaptığı ortayı kafa vuruşuyla kalecinin üstünden filelerle buluşturan Erol Yükseker maçı 1-0'a getirdi. 

Dakika 15'i gösterdiğinde maçın yardımcı hakemi tartışmalı bir pozisyonda Turgutlu lehine golü verdi. Taraftarların ofsayt itirazıyla ayağa kalktığı pozisyonda Salim Uzun takımına beraberliği getiren golü attı. 1-1

Maçın 23. dakikasında ise ceza sahası içinde İsmet Kavuştu'ya yapılan hareket sonrası maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Selçuk Kaban kullandığı penaltı atışında, top ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. Hakemin tekrarladığı penaltı atışında yine Selçuk Kaban topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek durumu 2-1'e getirdi. Maçın ilk yarısı temsilcimizin 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı. 



İkinci yarıya da iyi başlayan temsilcimiz taraftar desteğini arkasına alarak güzel futbolunu sürdürdü. 52. dakikada maçın en iyi isimlerinden biri olan Selçuk Kaban'ın ara pasında Emre Bayram topla buluştu. Emre sert bir vuruşla kaleciyi avladı. 3-1

64. dakikada bu kez kontra atakta Feyyaz Aydil'in ceza sahasına çıkardığı uzun pasta Ali Kemal Yükseker kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ali Kemal üzerine gelen rakip kalecinin bacakları arasından topu filelerle buluşturdu. 4-1 

Karşılaşmanın geride kalan dakikalarında temsilcimiz Selçuk Kaban'la bir pozisyondan yararlanamadı. Maçın son anlarında ise Feyyaz Aydil ceza sahası içinde boş poziyonda topu dışarı bıraktı. Karşılaşma temsilcimizin 4-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. 

Temsilcimiz 22. hafta maçında Halide Edip Adıvarspor'un konuğu olacak. 



21. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu:

Bayburt İl Özel İdare - Turgutluspor:4-1
Cizrespor - Muğlaspor: 1-1
Diyarbakırspor - 24 Erzincanspor: 2-0 
Karacabey Birlikspor - Fatsa Belediyespor: 2-1
Kocaelispor - Halide Edip Adıvarspor: 1-2
Serik Belediyespor - Bucaspor: 3-1
Yeni Çorumspor – Gölcükspor: 1-0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.