Tüm ligler dahil sezonun rekoru için kazanacak!

Bayburt Grup, Çine Madranspor’la karşılaşacağı maçtan da galibiyetle ayrılırsa tüm ligler dahil sezonun peş peşe en uzun süre galibiyet alan takımı olacak.

Tüm ligler dahil sezonun rekoru için kazanacak!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, en verimli sezonlarından birini daha yaşıyor. 2013-2014 sezonu BAL’da 9 maç üst üste kendi tarihinin en uzun süreli galibiyet serisine imza atan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 2015-2016 sezonunda da en uzun süreli galibiyet serisini şimdiden egale etti.

Bayburt Grup'un Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig dahil toplam 129 takımın mücadele ettiği profesyonel liglerde en uzun süreli galibiyet serisine ulaşması için sadece 1 maçı kaldı. 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve ligin ilk 7 haftasını galibiyetle kapatan Etimesgut Belediyespor’la aynı seriye sahip temsilcimiz, 27. Hafta maçında Çine Madranspor’la karşılaşacağı maçtan da galibiyetle ayrılırsa tüm ligler dahil sezonun peş peşe en uzun süre galibiyet alan takımı olacak. Bayburt Grup, ayrıca fikstür avantajını iyi değerlendirip bu müthiş seriyi sürdüğü takdirde bu sezon için kırılması güç bir rekora sahip olacak.

Maç başına 1 gol ve 45 puan!

Sezonun ilk yarısında sıkıntılı günler yaşayan ve teknik direktör değişikliğine giden kulüpte devre arası yapılan transferlerin ardından taşlar yerine oturdu. Temsilcimiz, ikinci devre deplasmanda Beylerbeyispor'a 1-0 mağlup olduktan sonra peş peşe 7 maçını da kayıpsız geçti.

Bu sezon çıktığı 26 maçta 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyeti bulunan Bayburt Grup, bir başka müthiş başarıya daha imza attı. Grubun en az gol yiyen iki takımından biri iken, attığı gol sayısı 26'da kaldı. Buna rağmen maç başına düşen 1 gol ortalaması ile 45 puana ulaşmayı başardı. Dikkat çeken bir ayrıntı ise Bayburt Grup, deplasmanlarda en çok kazanan takımlardan biri.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburtlu 8 yıl önce

inşAllah...

Avatar
Ali Haydar KARABACAK 8 yıl önce

Emeği geçen bütün insanları Grubum ve şahsım adına yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.