Tuğra Boks'un hedefi olimpiyatlar

Tuğra Boks Spor Kulübü, Kalkınma Bakanlığı'nca desteklenen ve Bayburt Valiliği Koordinasyonunda “SODES’ten Olimpiyatlara” projesinin tanıtım programını kulüp salonunda yaptı.

Tuğra Boks'un hedefi olimpiyatlar
Bayburt Postası - Tuğra Boks Spor Kulübü, Kalkınma Bakanlığı'nca desteklenen ve Bayburt Valiliği Koordinasyonunda “SODES’ten Olimpiyatlara” projesinin tanıtım programını kulüp salonunda yaptı.

Proje Koordinatörü Atilla Güzel, kulüp ve proje hakkında bilgiler verdiği konuşmasında, 1 yıl devam edecek proje sayesinde 2016 yılında düzenlenecek olimpiyatlara sporcu kazandırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Güzel, Milli Takım antrenörü Hakan Paşaoğlu ve Bekir Paşaoğlu antrenörlüğünde 50 sporcunun kulüp bünyesinde faaliyet verdiğini ve amaçlarının dünya ve avrupa şampiyonları çıkarmak olduğunu kaydetti. Güzel, kulübe destek veren kurumlara teşekkür etti.

Kulüp antrenörü Bekir Paşaoğlu ise, 2010 yılında kurulan kulüplerinin önemli başarılara imza attığını belirterek, "İlk hedefimiz 2016 Olimpiayatları'na milli sporcumuz Hakan Çiğdem'i göndermek. 2020 yılında ise Hakan Çiğdem'in yanı sıra Muhammet Paşaoğlu ve Murat Altıparmak'ı olimpiyat kadarosuna 3 sporcu ile Bayburt'umuzu ve ülkemizi temsil etmek olacak" dedi.  

Bayburt Valisi Yusuf Odobaş, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, SGK İl Müdürü Ali İhsan Nuhoğlu ve Gençlik Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Karslıoğlu, SODES Birim Sorumlusu Arif Erkul, SODES Mali İşler Sorumlusu Recai Dağ ve davetlilerin katılıyla gerçekleşen tanıtım toplantısında kulüp başkanı Halis Paşaoğlu tarafından protokol üyelerine boks eldiveni hediye edildi. Tanıtım toplantısı kulüp sporcularının gösteri maçı ile son buldu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.