'Tuğra Boks' Bayburt Belediyesi bünyesinde

Tuğra Boks Spor Kulübü ile Trabzon Osmanlı Boks Spor Kulübü hazırlık turnuvasında karşılaştı.

'Tuğra Boks' Bayburt Belediyesi bünyesinde
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdürecek olan Tuğra Boks Spor Kulübü ile Trabzon Osmanlı Boks Spor Kulübü hazırlık turnuvasında karşılaştı.
Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü’ne ait salonda gerçekleşen karşılaşmalarda sporcular 28, 30, 31, 32.5, 48, 49, 65 ve 69 kilolarda müsabakalara çıktılar. Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Adem Köse ve iki kulübün yetkililerinin takip ettiği müsabakalar oldukça çekişmeli geçerken kazanan dostluk oldu.

Selçuk: "Türkiye çapında büyük dereceler yapacak gençler yetişecek"

Müsabakalar öncesi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, "Gençlerimizin sokaktan kurtarılması adına yaptığınız çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Bayburt Belediyesi olarak bu özel ve güzel çalışmada her zaman yanınızda olacağımızı Belediye Başkanımız adına da buradan belirtmek istiyorum. Gençler bizim geleceğimiz, gençleri geleceğe en güzel şekilde hazırlamak biz büyüklerin en önemli görevlerinden biridir’’ diye konuştu.

Geleceğin bu gençlerin omuzlarında yükseleceğine inandıklarını söyleyen Başkan Yardımcısı Selçuk, “Aynı zamanda sporcu bir neslin de yetişmesi gerekiyor. Çünkü spor insanda özveriyi, düzenli bir hayatı da beraberinde getiriyor. Gençlerin bu şekilde hayata da hazırlanacaklarından eminim. Spor diğer taraftan da tabi ki yarışma kültürünü beraberinde getirmektedir. Yıllardan beri şehrimiz adına yapmış olduğunuz bu kazanımlardan ve başarılardan dolayı da başta hocalarınız olmak üzere hepinizi tebrik diyorum. Çünkü bu başarıda hepinizin emeği var. Ve çıtanız yüksek olimpiyatlar. İnşallah bu çıtayı en kısa zamanda gerçekleştirirsiniz. Bizde elimizden gelen desteği veririz.  Burası da küçük bir salon olmasına rağmen inanıyoruz ki buradan Türkiye çapında büyük dereceler yapacak gençler yetişecek.  Bayburt’umuzun sesini duyuracak” ifadelerini kullandı.

Hedef 2020 Olimpiyatları

Hedeflerinin 2020 Olimpiyatlarına en yüksek sayıda sporcu göndermek olduğunu belirten Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü antrenörü Bekir Paşaoğlu ise Tuğra Boks Spor Kulübü Bayburt Belediyesi Boks Okulu adı altında faaliyetlerine devam edeceğinden bu tanıtım toplantısını ve hazırlık maçını organize ettiklerini söyledi.

"Hedefimize emin adımlarla yürüyoruz"

"6 yıl içinde 20’nin üstünde Türkiye derecesi aldığımızı ve çeşitli kategorilerde milli takıma sporcu gönderdiğimizi ifade etmek istiyorum" diyen Paşaoğlu “Olimpiyatlarda başarıya ulaşmak için çıktığımız yolda olimpiyat takımımıza 2 sporcu kazandırmamız hedefimize ilerlediğimizi göstermektedir. Allah nasip ederse bugünden sonra Belediye Başkanımız sayın Mete Memiş, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve tüm ekibin desteğiyle Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü olarak 2020 Olimpiyatlarına 7 tane yetişmiş elit sporcumuz var” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FATİH AK 6 yıl önce

BEKİR ABİ GİBİ BİRİSİ VARSA OLUR YETİŞİR SAHİPLENME DUYGUSU O KADAR İYİKİ AİLESİ GİBİ GÖRÜYOR ORAYA GELEN COCUKLARI İNŞALLAH YOLU AÇIK OLUR BİR AİLE BİREYİ OLARAK COCUĞUMU GÖNDERİRİM AKLIM HİÇ ORDA KALMAZ CÜNKÜ BEKİR ABİLERİ HOCALARI VAR ORDA ALLAH ONDAN RAZI OLSUN